M3u_plus 15x

hiç biri çalışmıyor spam olmaya başladı artık bu paylaşımlar.

Geceden beri paylaşıyorsunuz. Güzel, faydalı evet.
Yalnız tek bir satır için sürekli konu açmanın manası yok değil mi.

Tek bir konuda şu son attığınız 10 mesajı birleştirebilirsiniz.

çalışmayan şeyleri paylaşıp duruyorlar linklerde kullanıcı adı türkçe isimler varsa büyük ihtimal sunucu türktür ve kullanıcının mac adresini takip ediyordur yabancı bağlandığını tesbit ettiği an şifre değiştiriyordur

Çalışmıyor diyenler vpn ile deneyin

Geceden beri paylaşıyorsunuz. Güzel, faydalı evet.
Yalnız tek bir satır için sürekli konu açmanın manası yok değil mi.

Tek bir konuda şu son attığınız 10 mesajı birleştirebilirsiniz.
Gerekli uyarı ve bilgilendirme yapılmıştır.

Çalışmıyor diyenler vpn ile deneyin
İlkini denedim açmıyor. Kopyala yapıştır değilde kumanda ile tek tek yazdığım için zor oluyor. Çalışan varsa onu kullanayım. Kullandığım program iptv#, kullandığım vpn octohide, cihaz mi box 2. nesil. Teşekkürler.

sağol kral bu arada hepsi çalışmaktadır beyler vpn açın
neden normal güvenli bağlantı değilde vpn vpndiyorsan demekki girilmeye çalışılan yerde sıkıntı var yasaklı mı dolandırıcımı ne üdüğü bellisiz yer zate vpn başlı başına sıkıntı

neden normal güvenli bağlantı değilde vpn vpndiyorsan demekki girilmeye çalışılan yerde sıkıntı var yasaklı mı dolandırıcımı ne üdüğü bellisiz yer zate vpn başlı başına sıkıntı
Kaçak yayın kullanıp fazla sorgulama mı yapıyorsunuz sanki ??

Kaçak yayın kullanıp fazla sorgulama mı yapıyorsunuz sanki ??
yayını verenler yasal yayınmı veriyor ki ip tv yasaklandı ama kimseye yasal yayın verme hakkı lisansı henüz verilmedi hepsi korsan hepsi kaçak tabi bu arada hala yasal boşluktan birileri ip tv yayını satarak köşeyi dönüyor orası ayrı bir mesele

Ben bu kullanıcıyı engelledim ama ana ekranda çıkıyor hala.Çalışan hiçbirsey yok.Normal paylaşımlarıda engelliyor 2-3 gündür.

Geri