Knowking54
Paylaşımcı
- Konular
- 20
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
internetten araştırdım format şekli normal m3u8 dosyası bilgisayara iniyor açılmıyoryazılım yanlış...büyük ihtimalle çalışmış olan bir m3u8 linkine brauzerden tiklayarak yazmışsınız...
m3u dosyasını paylaşırsanız bi bakıyım ?internetten araştırdım format şekli normal m3u8 dosyası bilgisayara iniyor açılmıyor
m3u dosyasını paylaşırsanız bi bakıyım ?
Linke tıklayınca direkt açılıyor siz tam olarak ne yapmak istiyosunuz ?Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.- Beinsports 1 kanalı olması lazım bu açılmadığı için teyit edemiyorum
Bende açılmıyor hocam iniyor vlc player da vs. açılmıyorLinke tıklayınca direkt açılıyor siz tam olarak ne yapmak istiyosunuz ?
Siz hangi uygulama ile açtınız ?Linke tıklayınca direkt açılıyor siz tam olarak ne yapmak istiyosunuz ?
Linkiniz yanlışSiz hangi uygulama ile açtınız ?
Az önce fark ettim hocam mobilden tıklayınca link yönlendiriyormuştu teşekkürlerLinkiniz yanlış
Linke tıklayın hocam veya vlc ile açın deneyin
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Rica ederim hocamAz önce fark ettim hocam mobilden tıklayınca link yönlendiriyormuştu teşekkürler![]()