M3u

murat4596

Üye
Konular
6
Arkadaşlar çalışmayan linkleri paylaşmayın yada iyi kontrol edip öyle paylaşın paylaştınız linkler telefonda çalışıyor özellikle mor paket için konuşuyorum tv de çalışmıyor eğer birbirimiz kandıracaksak ne forumun faydası var nede listelerin

Arkadaşlar çalışmayan linkleri paylaşmayın yada iyi kontrol edip öyle paylaşın paylaştınız linkler telefonda çalışıyor özellikle mor paket için konuşuyorum tv de çalışmıyor eğer birbirimiz kandıracaksak ne forumun faydası var nede listelerin
Yanlışlık var bence kimse öyle kandırayım diye paylaşım yapmaz yapanın da aramızda yeri olmaz, linkler bir süre sonra pasife düşüyor, sonra yeni linkler bakıyoruz sistem böyle, apk uygulamarı bile birkaç ayda ömrünü tamamlıyabiliyor...

(y) (y) (y) Yanlışlık var bence kimse öyle kandırayım diye paylaşım yapmaz yapanın da aramızda yeri olmaz, linkler bir süre sonra pasife düşüyor, sonra yeni linkler bakıyoruz sistem böyle, apk uygulamarı bile birkaç ayda ömrünü tamamlıyabiliyor...

(y) (y)

Dostum o linkleri VLC player yada İPTV playerda açabilirsin.
o M3u Formatı farklıdır o yüzden senin tv çalışmaz .

Yanlışlık var bence kimse öyle kandırayım diye paylaşım yapmaz yapanın da aramızda yeri olmaz, linkler bir süre sonra pasife düşüyor, sonra yeni linkler bakıyoruz sistem böyle, apk uygulamarı bile birkaç ayda ömrünü tamamlıyabiliyor...
Dostum ben onun ne demek istediğini biliyorum yazdım ben cevabını VLC player özel Player ile açılır onlar

Öyle bir sey yok hepsi çalisiyor ellerine saglik yapanlarin begenmiyorsan forumdan çik zorla tutmuyoruz seni
1.si beni zorla tutuyorsunuz demedim 2.si yalanla işim yok listelerin özellikle mor paketin hiç biri android tvde çalışmıyor ama telefonda sıkıntısız çalışıyor 3.sü ne sen nede başkası beğenmiyorsan çık zorla tutmuyoruz gibi şeyler söyleyemez bende kimseye söyleyemem he bide ben ne zaman istersem ozaman çıkarım herkes gibi (•)

Amaç ogrenmek ben sana birsey demedim kotu anlasildiysa ozür

1.si beni zorla tutuyorsunuz demedim 2.si yalanla işim yok listelerin özellikle mor paketin hiç biri android tvde çalışmıyor ama telefonda sıkıntısız çalışıyor 3.sü ne sen nede başkası beğenmiyorsan çık zorla tutmuyoruz gibi şeyler söyleyemez bende kimseye söyleyemem he bide ben ne zaman istersem ozaman çıkarım herkes gibi (•)
forumda iyice gez. illaki çalışan liste vardır

tabikide yapmaz ben onu ima etmedim zaten yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın

öncelikle teşekkür ederim üstat bende iptv var vpn de kullanıyorum olmuyor bu arada vlc derken anlamadım
PC DE VLC PLAYER VARDIR .
BURDAN BAKABİLİRSİN İNDİRE BİLİRSİN.
lİNK ONA YÜKLEMEK İÇİN ( CTRL+N) BAS YAPIŞTIR.

TELEFONDA İZLİEKSEN İPTV PLAYER İNDİR ÇOK VAR ONU KULLAN.

emek verib bizle paylasan arkadaslara tesekkur ederim.sunduklari m3u kanallari her an kapanabilir .Arkadaslari bundan dolayi elestirmeyi haksiz buluyorum.

PC DE VLC PLAYER VARDIR .
BURDAN BAKABİLİRSİN İNDİRE BİLİRSİN.
lİNK ONA YÜKLEMEK İÇİN ( CTRL+N) BAS YAPIŞTIR.

TELEFONDA İZLİEKSEN İPTV PLAYER İNDİR ÇOK VAR ONU KULLAN.
SEN GEL BENİM UYGULAMAYI İNDİR :) NE UĞRAŞIYOSUN :)

arkaaş fedakarca bize yardımcı olan insaların şevkini kırıyorsun yapma varolsun bu arkadaşlar bunlar olmasa biz hala bein sporun sülük gibi kanımızı emmesine maruz kalacaktık boşver sen aldırma arkadaş allah senin yolunu açık etsin bir torba pirinçte birkaç tane taş olur

emek verib bizle paylasan arkadaslara tesekkur ederim.sunduklari m3u kanallari her an kapanabilir .Arkadaslari bundan dolayi elestirmeyi haksiz buluyorum.

arkaaş fedakarca bize yardımcı olan insaların şevkini kırıyorsun yapma varolsun bu arkadaşlar bunlar olmasa biz hala bein sporun sülük gibi kanımızı emmesine maruz kalacaktık boşver sen aldırma arkadaş allah senin yolunu açık etsin bir torba pirinçte birkaç tane taş olur
sonuna kadar haklısın

Geri