Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Teşekkür ederim ustam yaptım ama bulamadımKonu açmadan önce araştırma yapınız.
Kod:https://raw.githubusercontent.com/GitLatte/patr0n/refs/heads/site/lists/iptvsevenler.m3u
Bunu dene çok menmun kalacaksın hergün günceleniyor. Kullanımı basit hemen hemen tüm kanallar çalışıyorArkadaşlar ben uzun süreli yerli kanal m3u URL si arıyorum sadece yerli normal kanallar için şifreli olmayanları
Yaşlı insanlar değiştirmezler devamlı olanlar onun için gerekli
Yardımcı olursanız sevinirim
Tam tersine hiç güncellenmiyor günlerdir yayınlar da kaldırıldı artık.Bunu dene çok menmun kalacaksın hergün günceleniyor. Kullanımı basit hemen hemen tüm kanallar çalışıyorZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
ÇalışmıyorBunu dene çok menmun kalacaksın hergün günceleniyor. Kullanımı basit hemen hemen tüm kanallar çalışıyorZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ben dün hepsini denedim birkaç tanesi dışinda hepsi çalışiyordu. Sen masaj yazınca baktım maalesef hiçbiri çalışmiyor. Çok güzel bir listeydi yazık oldu.Tam tersine hiç güncellenmiyor günlerdir yayınlar da kaldırıldı artık.
Kardeş düne kadar çalışıyordu. Bugün çalışmıyor. Bugün denemeden mesaj yazdım kusurabakmaÇalışmıyor
Bunu dene yaklaşik 6 aydır kullanıyorum. Biraz önce denedim. Birkaç tane hariç hepsi çalışıyor.Çalışmıyor
Çoğü kanal çalışmıyor ginede gönderdiğin için teşekkür ederimBunu dene yaklaşik 6 aydır kullanıyorum. Biraz önce denedim. Birkaç tane hariç hepsi çalışıyor.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Teşekkür ederim çalışıyor(Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.) bu listeyıde deneyebılırsın
ÇalışmıyorBuraya bir bakın isterseniz.
![]()
Öneri - Ulusal Kanallar ve Filmler (Web+m3u)
Arkadaşlar liste içerisinde ulusal kanallar ve filmler vardır kaynaklar aşağı da belirtilmiştir , listeler bana ait değildir !. Global_tr dosyası kendi listesini düzenlemek isteyenler için eklenmiştir.. Buradan canlı izleyebilirsiniz. http://m3u.emkfiles.free.nf Tr-ulusal...forum.sinetech.tr
Çalışmayan nedir ?Çalışmıyor
Anladım üstad , siz üsteki verilen listelerden devam edin.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ginede teşekkür ederimAnladım üstad , siz üsteki verilen listelerden devam edin.
Kolay gelsin.
Rica ederim üstad , yardımcı olamadığım için üzgünüm.Ginede teşekkür ederim
Şuana kadar gördüğüm en iyi liste myway06. Hergün saatlerce kullanıyorum aktif olarak(Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.) bu listeyıde deneyebılırsın