M3U Uzantılı IPTV Dosyasını Linke Nasıl Dönüştürebilirim?

Konular
5
Merhaba arkadaşlar,

Televizyonumda kullandığım bir IPTV uygulaması var ve gerçekten çok memnunum. Ancak bu uygulamanın bir kısıtlaması var: sadece link kabul ediyor, dosya yükleme seçeneği yok. Bu yüzden elimdeki M3U uzantılı dosyaları televizyona aktaramıyorum, çaresiz kaldım ve buraya yazmak istedim.

Elimde 3 adet M3U dosyası var, hepsini bu forumdan bulmuştum ve telefonumda sorunsuz şekilde çalışıyorlar. Şimdi aynı yayınları televizyonda izlemek istiyorum ama dosya yükleyemediğim için linke çevirmem gerekiyor.

Google üzerinden biraz araştırma yaptım, Dropbox gibi siteler önerilmişti. Denedim ama ne yazık ki başarılı olamadım. Uygulama linki tanımıyor ya da bağlantı geçersiz oluyor.

Bu konuda bilgisi olan, daha önce benzer bir sorun yaşamış ve çözmüş arkadaşlar varsa çok sevinirim. Gerekirse dosyaları iletebilirim, incelemek isteyen olursa özelden gönderebilirim.

Şimdiden teşekkür ederim 🙏

Dropbox ile olur, dosyayı dropbox'a atıp , paylaş dediğinizde verilen linki kullanacaksınız , yalnız linkin sonundaki "0" yerine"1" koyacaksınız.

Merhaba arkadaşlar,

Televizyonumda kullandığım bir IPTV uygulaması var ve gerçekten çok memnunum. Ancak bu uygulamanın bir kısıtlaması var: sadece link kabul ediyor, dosya yükleme seçeneği yok. Bu yüzden elimdeki M3U uzantılı dosyaları televizyona aktaramıyorum, çaresiz kaldım ve buraya yazmak istedim.

Elimde 3 adet M3U dosyası var, hepsini bu forumdan bulmuştum ve telefonumda sorunsuz şekilde çalışıyorlar. Şimdi aynı yayınları televizyonda izlemek istiyorum ama dosya yükleyemediğim için linke çevirmem gerekiyor.

Google üzerinden biraz araştırma yaptım, Dropbox gibi siteler önerilmişti. Denedim ama ne yazık ki başarılı olamadım. Uygulama linki tanımıyor ya da bağlantı geçersiz oluyor.

Bu konuda bilgisi olan, daha önce benzer bir sorun yaşamış ve çözmüş arkadaşlar varsa çok sevinirim. Gerekirse dosyaları iletebilirim, incelemek isteyen olursa özelden gönderebilirim.

Şimdiden teşekkür ederim 🙏
IPTV EXTREME ile linke çevrilebilir,
Ayrıca;
"Dosya Yöneticisi" uygulaması ile "Ağdan Erişim" ile dosyalara iki cihaz arasında erişim olabilmektedir.
Screenshot 20251003 171020Screenshot 20251003 170916Screenshot 20251003 171451

Ekli dosyalar

• Screenshot_20251003-170916.png
    Screenshot_20251003-170916.png
    107.5 KB · Görüntüleme: 8
Anladığım her oynatıcının ayrı ayrı huyları var, televizo ile çalışıyor bu şekilde ürettiğim linkler.
hocam uzun uğraşlar sonunda çözümü buldum;
ÖRNEĞİN
linki Var diyelim linkin sonundaki (dl=0) yerine (raw=1) yazdım ve KİSA LİNK üzerinden linki kısaltarak SSİPTV programında oynatmayı başardım.. Bu şekilde oluyor..

Geri