poyraz2135
Üye
- Konular
- 3
öncelikle selamun aleyküm arkadaşlar m3u tarama yapıyorum birsürü buluyor ama bitane bile kullanamıyorum nerede hata yapıyorum anlamadım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
bulması önemli değil o panel aktif bir panel değildir online giriş yapar kanalları açmazöncelikle selamun aleyküm arkadaşlar m3u tarama yapıyorum birsürü buluyor ama bitane bile kullanamıyorum nerede hata yapıyorum anlamadım
Peki aktif panel nerden bulabilirim hocambulması önemli değil o panel aktif bir panel değildir online giriş yapar kanalları açmaz
taratarak bulunuyor açılımını yapan çok fazla kişi yok diye biliyorum biraz zor iş yaniPeki aktif panel nerden bulabilirim hocam
bu aralar öyle 3 gün de bir panel değiştiriyorlar eski paneli açık bırakıp giriş yapıyorsun ama izleme yapamazsın uzun giden çok panel var aslın da ama onuda kimse paylaşmak istemiyor yada tarama yaparsan ip banlanıyorDaha önce tarama yaptığımda baya götürüyordu bu son 1 haftadır hiç bir performans alamiyorum