Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Yaklaşık 3 aydır Mi Box ve telefonumda kullanıyorum. M3u Url'leri ve listelerini sorunsuz olarak açıyor. Reklam yok ve kullanması gayet basit.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Güzel Player ama bazı yayınları maalesef açamıyorZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Yaklaşık 3 aydır Mi Box ve telefonumda kullanıyorum. M3u Url'leri ve listelerini sorunsuz olarak açıyor. Reklam yok ve kullanması gayet basit.
Bu programı tv ye ve next 4k tv box a kurdum ikisinde de açılınca cihaza reset attırıyordu kaldırdımZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Bu programı tv ye ve next 4k tv box a kurdum ikisinde de açılınca ci
Aktif olarak kullanıyorum. 3 aydır bir sorun yaşamadımBu programı tv ye ve next 4k tv box a kurdum ikisinde de açılınca cihaza reset attırıyordu kaldırdım
Kendi sitesinden bakıp inceleyebilirsinizZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.