Yardım M3U neden kaldırıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

huseyin83

Üye
Konular
1
Herkese iyi günler benim bir sorum olacak.
M3U ların TV BOX Kategorisinden neden kaldırıldı en azından M3U lari bulmak kolay oluyordu evde ben internet yolu ile TV izleyebiliyorum M3U yu bulmak zor oluyor nereden bulacağım bilmiyorum eğer yeniden M3U kategorisi TV box ta sıralamaya konulursa sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim

yardımcı olur musunuz

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250902_111516.jpg
    Screenshot_20250902_111516.jpg
    239.7 KB · Görüntüleme: 787
Forum ruhuna fatiha ozaman insanlar buraya bunun haricinde nede gelsinki
Forumun bir hatırı da mı yoktur?
Tavsiyem sen gelme kardeşim, hatta ülkemizdeki Suriyeli mülteci kardeşlerimiz bile senden düzgün bir Türkçe'yi öğrendiler, tavsiyem git önce bir Türkçe kursuna, sonrada nereye gidersen git...

Son düzenleme:
Oyla 0
Tavsiyem sen gelme kardeşim, hatta ülkemizdeki Suriyeli mülteci kardeşlerimiz bile senden düzgün bir Türkçe'yi öğrendiler, tavsiyem git önce bir Türkçe kursuna, sonrada nereye gidersen git...sen

Tavsiyem sen gelme kardeşim, hatta ülkemizdeki Suriyeli mülteci kardeşlerimiz bile senden düzgün bir Türkçe'yi öğrendiler, tavsiyem git önce bir Türkçe kursuna, sonrada nereye gidersen git...
Sen bile anladıysan ne demek istediğimi türkçem yeterli demektir burada makale yazmıyoruz sonuçta millet illegal için geliyordu artık yok çünkü öyle tanındı.

Oyla 0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri