Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
yok benım bunu ayrı yerde gözukmesi sorunu kanallar bölumunde lsitelenmesi#EXTM3U
#EXTINF:-1 group-title="Kanallar", Kanal 1
h ttp://link.m3u8
#EXTINF:-1 group-title="Kanallar", Kanal 2
#EXTINF:-1 group-title="Diziler", Dizi Adı - Sezon 1 Bölüm 1
#EXTINF:-1 group-title="Diziler", Dizi Adı - Sezon 1 Bölüm 2
#EXTINF:-1 group-title="Filmler", Film Adı 1
#EXTINF:-1 group-title="Filmler", Film Adı 2
Group-title eki ayırmanı sağlıyor ama sorununu tam olarak anlamadımyok benım bunu ayrı yerde gözukmesi sorunu kanallar bölumunde lsitelenmesi
şöyle örnek veriyim televizo da atıyorum hani film ve dizi kanallar bölumunde gözukmuyor bazı film ve dizi içeren dosyalar ben aynı şekılde yapmak istiyorum web sitesinden m3u8 olarak aldıgım için sanırım bende hep kanalalrın ıçınde klasör oluyor bunun çözumu merak ettigimGroup-title eki ayırmanı sağlıyor ama sorununu tam olarak anlamadım
kendı toplama m3u dosyamızı xtream yapabiliyomuyuz ?@dacunha10 o söylediğiniz şey Xtream kod şeklinde giriş yapıldığında ona özel birşey. Uygulama ayarlarına bakarsanız orada da filmler ve serileri göster seçeneklerinin yanında Xtream Code şeklinde yazar.
Bunun için m3u ile yapabilmek adına olması gereken uygulamayı geliştirirken ayrıca bir filtre eklemek olurdu. O da şöyle eğer ki eklenen URL/Dosya m3u listesi içerisinde film veya dizi ya da spesifik belirlenen bir kanal grubu varsa onları diğer liste ögeleri ile listeleme. Her biri için ayrı klasörler oluşsun ama diğerlerinin içinde görünmesin.
Yani ancak bu şekilde olur eğer m3u içindelerse. Fakat bu şekilde olan bir uygulama henüz görmedim varsa da istediğinizi ancak o uygulamayı kullanarak yapabilirsiniz.
Benim bildiğim kadarıyla da öyle@dacunha10 o söylediğiniz şey Xtream kod şeklinde giriş yapıldığında ona özel birşey. Uygulama ayarlarına bakarsanız orada da filmler ve serileri göster seçeneklerinin yanında Xtream Code şeklinde yazar.
Bunun için m3u ile yapabilmek adına olması gereken uygulamayı geliştirirken ayrıca bir filtre eklemek olurdu. O da şöyle eğer ki eklenen URL/Dosya m3u listesi içerisinde film veya dizi ya da spesifik belirlenen bir kanal grubu varsa onları diğer liste ögeleri ile listeleme. Her biri için ayrı klasörler oluşsun ama diğerlerinin içinde görünmesin.
Yani ancak bu şekilde olur eğer m3u içindelerse. Fakat bu şekilde olan bir uygulama henüz görmedim varsa da istediğinizi ancak o uygulamayı kullanarak yapabilirsiniz.
@dacunha10 Merhaba... Senin sorduğun soru tam anlamıyla şu sanırım. Kendi yaptığımız m3u listelerinde CANLI VOD SERIES diye ayrılmasını istiyorsun. Maalesef playlist yaparken böyle bir ayrım yapılmıyor XTREAM a özel birşey o fakat yine bende ona yakınını bildiğim kadarını anlatayım.ilk önce url
grup title filan ben içerden notepad ıle yapıyorum ama işte ben ne eklersem dizi bölumu de eklesem web sitesindekı m3u8 olarak kanallar da gözukuyor@dacunha10 Merhaba... Senin sorduğun soru tam anlamıyla şu sanırım. Kendi yaptığımız m3u listelerinde CANLI VOD SERIES diye ayrılmasını istiyorsun. Maalesef playlist yaparken böyle bir ayrım yapılmıyor XTREAM a özel birşey o fakat yine bende ona yakınını bildiğim kadarını anlatayım.ilk önce urlZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.adresine girip kısa bir üyelik oluşturuyorsun. Daha sonra yaptığın m3u dosyasını buraya yüklüyorsun. Ardından zaten otomatik olarak gruplara ayrılıyor .İstersen ekleme çıkarma yapabiliyor kanal isim ve logolarında oynama ve değişiklilik yapabiliyorsun.
Xtream API kullanmanız lazım sunucu ile.kendı toplama m3u dosyamızı xtream yapabiliyomuyuz ?