m3u listesi yaptıgımız zaman series ve vod bölümünde nasıl gösterılır?????

dacunha10

Paylaşımcı
Konular
100
merhaba m3u dosyası yaparken bir dizi bölümü koyunca kanallar değil de film veya dizi bölumunde nasıl gözükür fikri olan @Latte belki biliyosundur bu konuyu @patr0n belki fikrin vardır :)

#EXTM3U
#EXTINF:-1 group-title="Kanallar", Kanal 1
h ttp://link.m3u8
#EXTINF:-1 group-title="Kanallar", Kanal 2
#EXTINF:-1 group-title="Diziler", Dizi Adı - Sezon 1 Bölüm 1
#EXTINF:-1 group-title="Diziler", Dizi Adı - Sezon 1 Bölüm 2
#EXTINF:-1 group-title="Filmler", Film Adı 1
#EXTINF:-1 group-title="Filmler", Film Adı 2

#EXTM3U
#EXTINF:-1 group-title="Kanallar", Kanal 1
#EXTINF:-1 group-title="Kanallar", Kanal 2
#EXTINF:-1 group-title="Diziler", Dizi Adı - Sezon 1 Bölüm 1
#EXTINF:-1 group-title="Diziler", Dizi Adı - Sezon 1 Bölüm 2
#EXTINF:-1 group-title="Filmler", Film Adı 1
#EXTINF:-1 group-title="Filmler", Film Adı 2
yok benım bunu ayrı yerde gözukmesi sorunu kanallar bölumunde lsitelenmesi

Group-title eki ayırmanı sağlıyor ama sorununu tam olarak anlamadım
şöyle örnek veriyim televizo da atıyorum hani film ve dizi kanallar bölumunde gözukmuyor bazı film ve dizi içeren dosyalar ben aynı şekılde yapmak istiyorum web sitesinden m3u8 olarak aldıgım için sanırım bende hep kanalalrın ıçınde klasör oluyor bunun çözumu merak ettigim

@dacunha10 o söylediğiniz şey Xtream kod şeklinde giriş yapıldığında ona özel birşey. Uygulama ayarlarına bakarsanız orada da filmler ve serileri göster seçeneklerinin yanında Xtream Code şeklinde yazar.

Bunun için m3u ile yapabilmek adına olması gereken uygulamayı geliştirirken ayrıca bir filtre eklemek olurdu. O da şöyle eğer ki eklenen URL/Dosya m3u listesi içerisinde film veya dizi ya da spesifik belirlenen bir kanal grubu varsa onları diğer liste ögeleri ile listeleme. Her biri için ayrı klasörler oluşsun ama diğerlerinin içinde görünmesin.

Yani ancak bu şekilde olur eğer m3u içindelerse. Fakat bu şekilde olan bir uygulama henüz görmedim varsa da istediğinizi ancak o uygulamayı kullanarak yapabilirsiniz.

@dacunha10 o söylediğiniz şey Xtream kod şeklinde giriş yapıldığında ona özel birşey. Uygulama ayarlarına bakarsanız orada da filmler ve serileri göster seçeneklerinin yanında Xtream Code şeklinde yazar.

Bunun için m3u ile yapabilmek adına olması gereken uygulamayı geliştirirken ayrıca bir filtre eklemek olurdu. O da şöyle eğer ki eklenen URL/Dosya m3u listesi içerisinde film veya dizi ya da spesifik belirlenen bir kanal grubu varsa onları diğer liste ögeleri ile listeleme. Her biri için ayrı klasörler oluşsun ama diğerlerinin içinde görünmesin.

Yani ancak bu şekilde olur eğer m3u içindelerse. Fakat bu şekilde olan bir uygulama henüz görmedim varsa da istediğinizi ancak o uygulamayı kullanarak yapabilirsiniz.
kendı toplama m3u dosyamızı xtream yapabiliyomuyuz ?

Benim bildiğim kadarıyla da öyle

merhaba m3u dosyası yaparken bir dizi bölümü koyunca kanallar değil de film veya dizi bölumunde nasıl gözükür fikri olan @Latte belki biliyosundur bu konuyu @patr0n belki fikrin vardır :)
@dacunha10 Merhaba... Senin sorduğun soru tam anlamıyla şu sanırım. Kendi yaptığımız m3u listelerinde CANLI VOD SERIES diye ayrılmasını istiyorsun. Maalesef playlist yaparken böyle bir ayrım yapılmıyor XTREAM a özel birşey o fakat yine bende ona yakınını bildiğim kadarını anlatayım.ilk önce url adresine girip kısa bir üyelik oluşturuyorsun. Daha sonra yaptığın m3u dosyasını buraya yüklüyorsun. Ardından zaten otomatik olarak gruplara ayrılıyor .İstersen ekleme çıkarma yapabiliyor kanal isim ve logolarında oynama ve değişiklilik yapabiliyorsun.

@dacunha10 Merhaba... Senin sorduğun soru tam anlamıyla şu sanırım. Kendi yaptığımız m3u listelerinde CANLI VOD SERIES diye ayrılmasını istiyorsun. Maalesef playlist yaparken böyle bir ayrım yapılmıyor XTREAM a özel birşey o fakat yine bende ona yakınını bildiğim kadarını anlatayım.ilk önce url adresine girip kısa bir üyelik oluşturuyorsun. Daha sonra yaptığın m3u dosyasını buraya yüklüyorsun. Ardından zaten otomatik olarak gruplara ayrılıyor .İstersen ekleme çıkarma yapabiliyor kanal isim ve logolarında oynama ve değişiklilik yapabiliyorsun.
grup title filan ben içerden notepad ıle yapıyorum ama işte ben ne eklersem dizi bölumu de eklesem web sitesindekı m3u8 olarak kanallar da gözukuyor

kendı toplama m3u dosyamızı xtream yapabiliyomuyuz ?
Xtream API kullanmanız lazım sunucu ile.
Arama motorunda bu şekilde aratırsanız dokümanlar bulunabiliyor ama kafa karıştırıcı gelebilir. Hizmet verenlerin üyelerine sundukları bir sistem bu aslında. Sizin de kendi xtream apinizi kullanarak bunu yapmanız biraz zahmetli olabilir. Fakat daha önce denemediğim için belki local olarak yapabilirsiniz bir sanal sunucu kurarak. Yine de IP adresinizi ağa açık hale getirmek riskli olur.

Olursa eğer bir bilgisayar sürekli açık kalacak şekilde kendi ev ağınızda yapabilirsiniz belki yani.

Diğer yol da söylediğim gibi xtream API ile üretilmeyen klasik m3u listelerini Xtream code ile açılıyormuş gibi listeleyecek bir oynatıcı uygulaması geliştirmeniz.

dizler ve sezonlar ile ayırmak için örnek şablon ;

#EXTM3U

#EXTINF:-1 tvg-logo=" " group-title="Yerli Dizi", X Dizisi - Sezon 1, Bölüm 1
h ttp://example.com/stream/xdizisi/s1e1.m3u8

#EXTINF:-1 tvg-logo=" " group-title="Yerli Dizi", X Dizisi - Sezon 2, Bölüm 1
h ttp://example.com/stream/xdizisi/s2e1.m3u8

#EXTINF:-1 tvg-logo=" " group-title="Yabancı Dizi", Y Dizisi - Sezon 1, Bölüm 1
h ttp://example.com/stream/ydizisi/s1e1.m3u8

#EXTINF:-1 tvg-logo=" " group-title="Yabancı Dizi", Y Dizisi - Sezon 2, Bölüm 1
h ttp://example.com/stream/ydizisi/s2e1.m3u8

Geri