M3u Listesi Nasıl Yapılır Yardım Edermisiniz ?

Ahmetli

Paylaşımcı
Konular
25
İstenilen siteyi hls sunucu kurmadan oynatma listesine eklemek ulusal kanallar olsun ömürlük olsun vod olsun iptvseverler.m3u gibi yeter kendim nasıl yapacağım bana balık tutmayı öğreticek varmı

Bir not defteri açıp altına dosyaadi.m3u uzantılı kaydedebilirsin.
#EXTM3U
#EXTINF:-1 tvg-id="Kanal Adı" tvg-logo="PNG Logo Linki" group-title="Hangi Gruba ait olduğu",Kanal Adı ve benzeri.
yayının linki
#EXTINF:-1 tvg-id="Kanal Adı" tvg-logo="PNG Logo Linki" group-title="Hangi Gruba ait olduğu",Kanal Adı ve benzeri.
yayının linki
yayının linki
yayının linki
yayının linki

Bunu örneğin yazdım. "Gerçek bir satır değil bu" bu üstteki satırı her alt alta yazabilirsiniz ve m3u listesi oluşturulmuş olur.
#EXTINF:-1 tvg-id="Erhan TV" tvg-logo=" " group-title="Erhan Grubu",Erhan TV
erhantv/yayin.m3u8

Bir not defteri açıp altına dosyaadi.m3u uzantılı kaydedebilirsin.

Bunu örneğin yazdım. "Gerçek bir satır değil bu" bu üstteki satırı her alt alta yazabilirsiniz ve m3u listesi oluşturulmuş olur.
#EXTINF:-1 tvg-id="Erhan TV" tvg-logo=" " group-title="Erhan Grubu",Erhan TV
erhantv/yayin.m3u8

Ful HD flim izlesineyi M3u ya ekleyebilir miyiz bu şekilde ayrıca 2000 metin var mesela hepsini elle düzenlediklerini zannetmiyorum

Benim bı dostum çalışmayan m3uları listeden çıkartan kod yazdı ben bunu kodide kapak fotorafları ile listeleyen sistem arıyorum mesela bı klasördeki tüm M3u listesini içerikleri katagorize halde listeleyecek kodide

Bahsettiğiniz şeyler programlama bilmeden yapılacak şeyler değil. Ayrıca eğer programlama bilen biri de bu tarz şeyleri kendi kullanmayacaksa asla vakit harcamaz. Zaten elle yazmıyorlar. bu işlem için bot yazabilen biri bu kod kısımlarını otomatik olarak yazdırabilir. Ama kimsenin uğraşacağını sanmıyorum. Ya programlama öğrenmeniz lazım yada elle düzenlemeniz lazım.

fullhdfilmizle gibi sitelerin her an ne olacağı belli olmayacağı için tek bir kaynak üzerinden değil bir çok kaynağı kullanmanız gerek ancak bu işlemler yine dediğim gibi programlama bilen birinin yapabileceği bir şey ve kimse kullanmayacağı iş için mesai harcamaz.

Geri