M3u listesi dezor ve pars öneri

just1907

Üye
Konular
7
Arkadaşlar m3u listesi dezor ve pars veya daha kaliteli kanalları m3u listesi kısa link şeklinde paylaşacak var mı elinde olan televizo kullanıyorum teşekkürler

Sanırım arkadaşın demek istediği, öncelikle arama yapmanız. Uygulamalar başlığı altını incelerseniz daha hızlı sonuç alabilirsiniz

Sanırım arkadaşın demek istediği, öncelikle arama yapmanız. Uygulamalar başlığı altını incelerseniz daha hızlı sonuç alabilirsiniz
Adnan bey hepsine baktım hiç birisi güncel değil hepsi bozuk linkler ve kasım ayında en kötü Aralık başında atılmış linkler oyüzden yeni konu açtım belki birisi yeni güncel paylaşır yoksa bende biliyorum bir sürü var

Bildiğinizin farkındayım, teşekkürler. Yanlış hatırlamıyorsam @patr0n un attığı günlük linkler de de sorun yaşıyordunuz, doğru mu

Bildiğinizin farkındayım, teşekkürler. Yanlış hatırlamıyorsam @patr0n un attığı günlük linkler de de sorun yaşıyordunuz, doğru mu
Patron kişisinin linklerini kullanmadım diye hatırlıyorum kullandıysam da 1 tanedir username şifreli olan linkleri yapamadım hâla kopyalayamıyorum kopyalamaya basınca hepsi birden kopyalanıyor ve uğraştırıyor bu kopyalamayla ilgili bi ayar felan varsa söyleyebilirsin teşekkürler Adnan bey 😄

Patron kişisinin linklerini kullanmadım diye hatırlıyorum kullandıysam da 1 tanedir username şifreli olan linkleri yapamadım hâla kopyalayamıyorum kopyalamaya basınca hepsi birden kopyalanıyor ve uğraştırıyor bu kopyalamayla ilgili bi ayar felan varsa söyleyebilirsin teşekkürler Adnan bey 😄
Cihaz nedir

Galaxy A34 Samsung demek istediğim linklerde username şifre alt alta olunca kopyalama da sıkıntı olmuyor ama yanyana olunca hepsini birden kopyalıyor az önce bir arkadaş pars panel linki attı bazı kanallar hariç sıkıntısız çalışıyor kopyalama da sıkıntı yaşamadım ama yanyana olunca sıkıntı oluyor benim için Adnan bey

Kendi konumda vermiş olduğum linke tıklayıp gidip açılan siteden link kopyalamayı denediniz mi ?

1000 kişilik vardı bir ara..Çok güzel uzun süre çalıştı.Öyleside gelmedi bi daha.Çoklu kullanıcılı bulursam ben paylaşıyorum zaten.

Bazıları paylaşmak istemiyor dostum burası forum sitesi insanlar birbirine yardım istemesi için açıldı bu forum sitesinde olupta kaç kişi de çok kaliteli linkler vardır
Tek kullanıcılı linki paylaşmak seninde kullanamaman demek,öyle değilmi?Çoklu ve limitsiz linkleri herzaman paylaşırım.

Geri