Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Bazıları paylaşmak istemiyor dostum burası forum sitesi insanlar birbirine yardım istemesi için açıldı bu forum sitesinde olupta kaç kişi de çok kaliteli linkler vardırPaylaşacak olan paylaşıyor zaten.Bu tür başlıklardan bir numara çıkmaz.
Adnan bey hepsine baktım hiç birisi güncel değil hepsi bozuk linkler ve kasım ayında en kötü Aralık başında atılmış linkler oyüzden yeni konu açtım belki birisi yeni güncel paylaşır yoksa bende biliyorum bir sürü varSanırım arkadaşın demek istediği, öncelikle arama yapmanız. Uygulamalar başlığı altını incelerseniz daha hızlı sonuç alabilirsiniz
Patron kişisinin linklerini kullanmadım diye hatırlıyorum kullandıysam da 1 tanedir username şifreli olan linkleri yapamadım hâla kopyalayamıyorum kopyalamaya basınca hepsi birden kopyalanıyor ve uğraştırıyor bu kopyalamayla ilgili bi ayar felan varsa söyleyebilirsin teşekkürler Adnan beyBildiğinizin farkındayım, teşekkürler. Yanlış hatırlamıyorsam @patr0n un attığı günlük linkler de de sorun yaşıyordunuz, doğru mu
Cihaz nedirPatron kişisinin linklerini kullanmadım diye hatırlıyorum kullandıysam da 1 tanedir username şifreli olan linkleri yapamadım hâla kopyalayamıyorum kopyalamaya basınca hepsi birden kopyalanıyor ve uğraştırıyor bu kopyalamayla ilgili bi ayar felan varsa söyleyebilirsin teşekkürler Adnan bey![]()
Galaxy A34 Samsung demek istediğim linklerde username şifre alt alta olunca kopyalama da sıkıntı olmuyor ama yanyana olunca hepsini birden kopyalıyor az önce bir arkadaş pars panel linki attı bazı kanallar hariç sıkıntısız çalışıyor kopyalama da sıkıntı yaşamadım ama yanyana olunca sıkıntı oluyor benim için Adnan beyCihaz nedir
Teşekkürler1000 kişilik vardı bir ara..Çok güzel uzun süre çalıştı.Öyleside gelmedi bi daha.Çoklu kullanıcılı bulursam ben paylaşıyorum zaten.
Tek kullanıcılı linki paylaşmak seninde kullanamaman demek,öyle değilmi?Çoklu ve limitsiz linkleri herzaman paylaşırım.Bazıları paylaşmak istemiyor dostum burası forum sitesi insanlar birbirine yardım istemesi için açıldı bu forum sitesinde olupta kaç kişi de çok kaliteli linkler vardır
Denemiş yapamamışKendi konumda vermiş olduğum linke tıklayıp gidip açılan siteden link kopyalamayı denediniz mi ?
Abi verdiğimiz linke tıklayıp açılan web sayfasından tarayıcı ile link kopyalayamıyolarsa bu bizim sorunumuz değil daha ne yapalımDenemiş yapamamış
Çözdüm direk üstüne basıp indirip öyle açıyorum otomatik teşekkürler Adnan beyDenemiş yapamamış
Rica ederiz günaydınÇözdüm direk üstüne basıp indirip öyle açıyorum otomatik teşekkürler Adnan bey