M3U listelerinizi online düzenleyip saklayın (Üyeliksiz & Şifreli)

canguneel

Üye
Konular
4
Selamlar arkadaşlar,

Sürekli güncellediğim M3U listelerini, linkleri veya özel notlarımı sağda solda tutmaktan sıkıldığım için kendime basit bir sistem hazırladım. Belki işine yarayan olur diye paylaşıyorum.

Mantık çok basit: Site adresinin sonuna dosya adını yazıyorsunuz, içeriği ekleyip şifreliyorsunuz. Üyelik açma derdi yok.

Site adresi:

Örnek Link Yapısı: (Siz listem yerine istediğinizi yazabilirsiniz)
Örnek Raw Yapısı: (Siz listem yerine istediğinizi yazabilirsiniz)

Neler Yapabiliyor?
  • Uygulama indirmeye gerek yok, direkt tarayıcıdan girip listeyi/notu düzenleyebiliyorsunuz.
  • Her dosya için ayrı şifre belirliyorsunuz. Şifreyi bilmeyen kimse listenizi bozamaz veya silemez.
  • Oluşturduğunuz linki direkt uygulamalarda veya oynatıcılarda kullanabiliyorsunuz (Raw desteği).
  • Telefondan girip hızlıca ekleme/çıkarma yapmak çok pratik.
  • Ctrl+S ile hızlı kayıt özelliği var.
Fikirlerinizi ve yorumlarınızı esirgemeyiniz.

Son düzenleme:
Merhaba, güzel duruyor çünkü çoğu arkadaş m3u dosyasını linke çevirmek için dropbox vs kullanıyor, bu şekilde çok basit şekilde link oluşturabilirler. Site size mi ait hocam.

Selamlar arkadaşlar,

Sürekli güncellediğim M3U listelerini, linkleri veya özel notlarımı sağda solda tutmaktan sıkıldığım için kendime basit bir sistem hazırladım. Belki işine yarayan olur diye paylaşıyorum.

Mantık çok basit: Site adresinin sonuna dosya adını yazıyorsunuz, içeriği ekleyip şifreliyorsunuz. Üyelik açma derdi yok.

Site adresi:

Örnek Link Yapısı: (Siz listem yerine istediğinizi yazabilirsiniz)
Örnek Raw Yapısı: (Siz listem yerine istediğinizi yazabilirsiniz)

Neler Yapabiliyor?
  • Uygulama indirmeye gerek yok, direkt tarayıcıdan girip listeyi/notu düzenleyebiliyorsunuz.
  • Her dosya için ayrı şifre belirliyorsunuz. Şifreyi bilmeyen kimse listenizi bozamaz veya silemez.
  • Oluşturduğunuz linki direkt uygulamalarda veya oynatıcılarda kullanabiliyorsunuz (Raw desteği).
  • Telefondan girip hızlıca ekleme/çıkarma yapmak çok pratik.
  • Ctrl+S ile hızlı kayıt özelliği var.
Fikirlerinizi ve yorumlarınızı esirgemeyiniz.
Sitede bir hatamı var benmi hata yapıyorum çözemedim m3u dosyası içindeki linkleri tümğnü kopyala yapıştır yaptığım zaman sitedeki üstteki panel kayboluyor

Geri