M3u listelerini sıralama

kenan0303

Paylaşımcı
Konular
40
Merhaba arkadaşlar biliyorsunuz herkes de birden fazla m3u u listesi var Belki de daha fazlası Peki bu listeleri televizyonda olduğu gibi sıralayabiliyor muyuz yada favoriliyebiliyor muyuz böyle bir program var mı Ben Televizode yapamıyorum yada yapmasını bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar biliyorsunuz herkes de birden fazla m3u u listesi var Belki de daha fazlası Peki bu listeleri televizyonda olduğu gibi sıralayabiliyor muyuz yada favoriliyebiliyor muyuz böyle bir program var mı Ben Televizode yapamıyorum yada yapmasını bilmiyorum
Pro versiyonda oluyor o tür özellikler.
Televizo pro kullanıyorum, sıralama, gizleme, ad değiştirme vb. yapılabiliyor.
Diğer oynatıcılarında pro versiyonlarında vardır diye değerlendiriyorum.

Ek olarak: Elinizdeki listeyi text formatında açıp kendiniz elle düzenleyebilirsiniz

Pro versiyonda oluyor o tür özellikler.
Televizo pro kullanıyorum, sıralama, gizleme, ad değiştirme vb. yapılabiliyor.
Diğer oynatıcılarında pro versiyonlarında vardır diye değerlendiriyorum.

Ek olarak: Elinizdeki listeyi text formatında açıp kendiniz elle düzenleyebilirsiniz
[/QUOTE
Çok teşekkür ederim. Pro versiyonu olan uygulama apk si var mı bildiğiniz

Yeterli cevap verilmiş sağolsun @tıngırmıngır .

Başka uygulamalarda da var bu özellikler genel olarak.

Televizo'da favorilere eklemek için ya izlerken alttaki menüden aşağı tuşuyla açıp kalp simgesine basarsanız ya da listedeyken basılı tutarak favorilere eklersiniz.

Fakat yanılmıyorsam ki yanılıyor da olabilirim tivimate gibi uygulamalarda da sıralama vb seçenekler var.

Biz genelde konu açıldığında direkt televizo diyerek başlarız çünkü desteklediği video tür ve uzantılarını göre bir adım önde ve kullanımı kasmadan daha seri diyedir. Siz her türlü uygulamaya kulak verin. Bir başkası sizin favoriniz olabilir.

Forumda tvmatenin eski bir versiyonunun prosu paylaşıldı, kullanmadım o nedenle yorumlayamam.
Aramaya "tvmate" yazarak ilgili konuya ulaşabilirsiniz.

Geri