M3u listeleri

kenan0303

Paylaşımcı
Konular
40
Merhaba arkadaşlar bazen M3 u listelerine girdiğim zaman filmleri açıyor bazen açmıyor bunun sebebi nedir başka bir kullanıcı girdiği zaman ben giremez miyim hepsinde tek kullanıcı mı vardır. Ilk giren kullanıcın mı kullanım hakkı vardır bana biraz bilgi verebilir misiniz

kullanıcı sayısına göre degişir dıye bılıyorum

Max kullanıcı sayısı kaç ise daha fazlası giremez evet. Muhtemelen sizde de durum aynı. Anlık olarak aşağıdaki siteden linkinizi kontrol edin. Maksimum sayıda izleyen varsa o anda, siz izleyemezsiniz.

Max kullanıcı sayısı kaç ise daha fazlası giremez evet. Muhtemelen sizde de durum aynı. Anlık olarak aşağıdaki siteden linkinizi kontrol edin. Maksimum sayıda izleyen varsa o anda, siz izleyemezsiniz.
Çok teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar bazen M3 u listelerine girdiğim zaman filmleri açıyor bazen açmıyor bunun sebebi nedir başka bir kullanıcı girdiği zaman ben giremez miyim hepsinde tek kullanıcı mı vardır. Ilk giren kullanıcın mı kullanım hakkı vardır bana biraz bilgi verebilir misiniz
Benim ücretli aldığım iptv var ve bende kesintisiz izleyemiyorum çalındığı için.Ücret verdiğimi açmıyorum hiç.Bende çalıp onunla izliyorum.Link bulduk diye çalışsın🤣Yok öyle bir dünya maalesef.

Benim ücretli aldığım iptv var ve bende kesintisiz izleyemiyorum çalındığı için.Ücret verdiğimi açmıyorum hiç.Bende çalıp onunla izliyorum.Link bulduk diye çalışsın🤣Yok öyle bir dünya maalesef.
Bendede aynı durum daha bu grubu keşfetmeden önce parayla almıştım. Ve en son ne zaman satın aldığım playlisti izlediğimi hatirlamiyorum. Satın aldığım playlistdede takılmalar,donmalar oluyor.

Sorduğunuz soru bu değil ama ,yana yakıla film m3usu arıyorsunuz, bu listeyi denediniz mi?
Konu içindeki mesaj '2965 adet filim arşivi .Afişleri ile düzenlenmiş televizo ya yükle seyret.' 2965 adet filim arşivi .Afişleri ile düzenlenmiş televizo ya yükle seyret.
ya da bu listeyi;
Konu 'Zerk m3u Film Arşivi (Güncel)' Zerk m3u Film Arşivi (Güncel)

Olayı bu kadar da dramatize etmenize gerek yoktu. '' yana yakıla''(!) :LOL:

Sen ondan çalmıyorsun insan kendi malını çalar mı :)Sen malına sahip olamamışsın :)

Geri