Yardım M3u listeleri vpnsiz çalışmıyor

boss2005

Üye
Konular
8
Azerbaycanda yaşıyorum ama bütün m3url ler vpnle çalışıyor buda donmaya Sebep oluyor vpnsiz çalışan liste yokmu?

h ttps://joaquinito02.es/vavoo/index.m3u. Bu VPN olmadan çalışıyor

Azerbaycanda yaşıyorum ama bütün m3url ler vpnle çalışıyor buda donmaya Sebep oluyor vpnsiz çalışan liste yokmu?
Valla kardes ben bu islerle baya ugrastim mor paket icin en iyi vavoo onu da vpn'siz calistiramadim. Calisan da cok yasamadi. 480p bulursun ama. Birde yan panel alt panel m3u kovalamaca olaylari var onlara hic girme gerek yok alt tarafi mac. Modlu vpn veya byedpi ile donmaz

Son düzenleme:
Valla kardes ben bu islerle baya ugrastim mor paket icin en iyi vavoo onu da vpn'siz calistiramadim. Calisan da cok yasamadi. 480p bulursun ama. Birde yan panel alt panel m3u kovalamaca olaylari var onlara hic girme gerek yok alt tarafi mac. Modlu vpn veya byedpi ile donmaz
Byedpi ile bağlandim açmadı

Byedpi'da tik atmalari degistirdin mi baska forumdan ayar gondermistim baktinmi? Baska byedpi'lar da var. Ismi anonim byebye kemal gibi. Ultrasurf modlu vpn dene cok iyi.
Tamam ultrasurf denerim byedpide tik atmalari nedir nerden dediğinizi yapa bilirim ?

Geri