Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Çalışmadıh ttps://joaquinito02.es/vavoo/index.m3u. Bu VPN olmadan çalışıyor
malesef çalişmadih ttps://joaquinito02.es/vavoo/index.m3u. Bu VPN olmadan çalışıyor
Valla kardes ben bu islerle baya ugrastim mor paket icin en iyi vavoo onu da vpn'siz calistiramadim. Calisan da cok yasamadi. 480p bulursun ama. Birde yan panel alt panel m3u kovalamaca olaylari var onlara hic girme gerek yok alt tarafi mac. Modlu vpn veya byedpi ile donmazAzerbaycanda yaşıyorum ama bütün m3url ler vpnle çalışıyor buda donmaya Sebep oluyor vpnsiz çalışan liste yokmu?
Hangi İSS(provayder) kullanıyorsun?Azerbaycanda yaşıyorum ama bütün m3url ler vpnle çalışıyor buda donmaya Sebep oluyor vpnsiz çalışan liste yokmu?
Anlamadım wifi ile giriyorumHangi İSS(provayder) kullanıyorsun?
Byedpi ile bağlandim açmadıValla kardes ben bu islerle baya ugrastim mor paket icin en iyi vavoo onu da vpn'siz calistiramadim. Calisan da cok yasamadi. 480p bulursun ama. Birde yan panel alt panel m3u kovalamaca olaylari var onlara hic girme gerek yok alt tarafi mac. Modlu vpn veya byedpi ile donmaz
Byedpi'da tik atmalari degistirdin mi baska forumdan ayar gondermistim baktinmi? Baska byedpi'lar da var. Ismi anonim byebye kemal gibi. Ultrasurf modlu vpn dene cok iyi.Byedpi ile bağlandim açmadı
Tamam ultrasurf denerim byedpide tik atmalari nedir nerden dediğinizi yapa bilirim ?Byedpi'da tik atmalari degistirdin mi baska forumdan ayar gondermistim baktinmi? Baska byedpi'lar da var. Ismi anonim byebye kemal gibi. Ultrasurf modlu vpn dene cok iyi.
Alttaki linkte yaziyor:Tamam ultrasurf denerim byedpide tik atmalari nedir nerden dediğinizi yapa bilirim ?
Azerbaycanda yaşıyorum ama bütün m3url ler vpnle çalışıyor buda donmaya Sebep oluyor vpnsiz çalışan liste bak
Belarus da VPN siz çalışıyorÇalışmadı
Bu program hangisi link yok mubunu ındır dostum bende bakudeyım calısıyor