M3u Listeleri hakkında

Thanos

Paylaşımcı
Konular
57
Selam, Günaydın
Hemen konuya gireyim; Buradan veya farklı stelerden bulduğunuz farklı listelerden/serverlardan not defteri içine şu şekilde karma bir liste yapın, örnek; (
)
Maçların başlamasına kısa bir süre kala da bir M3u chker programı ile taratın; zaten sahibi veya başka bir kullanıcı o anda maç izlemek için girmişse( Active Kullanıcı) diye belirtir.
Kimse de yoksa, o listeyi seçip izleyebilirsiniz. Bu sizin rahatça yayını izleme şansınızı artırır. Ben sürekli öyle yaparım.
Ve şu da aklınızda bulunsun; her yayın donduğunda o anda başka biri de izliyor manası taşımaz. Bazen server'dan gelen yayınlar da bozuk olabilir. Çünkü o yayınlar da o panelin kendi yayını değildir; o panel de kullanıcılar gibi parasını ödeyip başkasına kiralamıştır.
Bu anlattığım PC kullananlar için daha uygun bir seçenektir. Eğer telefonda da M3u cheker kullanabilirseniz ve hızlı bir şekilde listeyi TV'nize aktarablirseniz TV'niz için de bu yöntem uygulanabilir.
Bol şans.
Edit; Mesela şu anda bir panel taratıyorum; içinde Max 4 kulanılıcı da var, 3 de var, 2 de var, 1 de var.
En az 80 tane buldu ve daha bulmaya devam ediyor.
Maç günü bu listeyi chek edicem; muhakkak bu kullanıcıların bazıları o gün yaynını izlemeycektir.
Edit'in editi; Eğer yayınları VLC'den izliyorsanız canlı yayın akışlarında tekrar modu açık kalsın; şu resimde olduğu gibi. Yayın donsa akış kesilse bile tekrardan açmanıza gerek kalmayacak; VLC tekrar akışa bağlanmaya çalışacak ama film izliyorsanız bu tekrar modunu kapatın.VLC

Son düzenleme:
Ne güzel bilgiler, çok teşekkür ederim.
Ben de amatör gözlemlerimi paylaşayım. VLC'de bir yayın 5sn den fazla bağlanmıyor, hata vermiyor, aynı zamanda bağlanmaya çabalıyorsa hala(altta çubuk sağa sola vurup duruyor) genellikle VPN ile açılıyor.
Ben şöyle bir şey yapmayı düşünüyorum ilk fırsatta. Belgesel film vs bir 40 tane kanal ayarlayım diyorum. Her biri 5 alternatifli toplam 200 kanallı bir liste yapayım. 3. kanal takılırsa hemen 43'e 83'e bakarım. Ligimiz leş gibi, mor kanallar olmasa da olur, izlenecek gibi değil youtube reklamları izlemek daha eğlenceli. La liga highlights gibi güzel kanallar görüyorum, onları eklerim

bir bilgi de ben veriyim kullanıcı adı şifreli olanları sahibi dışında biri kullanınca paneli satan kişi nerden kullandıgını ve hangi kanalı görebiliyor yani yer olarak sanırım belli bir mesafeye kadar görüyor ama görebiliyor ha kimse bununla ugraşır onu bilemem ama böyle bişe var

bir bilgi de ben veriyim kullanıcı adı şifreli olanları sahibi dışında biri kullanınca paneli satan kişi nerden kullandıgını ve hangi kanalı görebiliyor yani yer olarak sanırım belli bir mesafeye kadar görüyor ama görebiliyor ha kimse bununla ugraşır onu bilemem ama böyle bişe var
Bu iç karatıcı bilgi için teşekkür ederiz(!) Ona bakarsan; Bu siteye bağlanan herkesin İP adresi siteyi yönetenler tarafından da görünüyor. Bu bütün siteler için geçerlidir.

Şunu çok merak ediyorum. Buradaki mac, xtream kodlarından bir kanal aldım diyelim. Şimdi ben o kanalı izlerken başka kimse o iptv hesabından bir şey izleyemiyor mu? Yoksa aynı kanalı/içeriği aynı anda 2 kişi izleyemiyor mu?

Şunu çok merak ediyorum. Buradaki mac, xtream kodlarından bir kanal aldım diyelim. Şimdi ben o kanalı izlerken başka kimse o iptv hesabından bir şey izleyemiyor mu? Yoksa aynı kanalı/içeriği aynı anda 2 kişi izleyemiyor mu?
eş zamanlı kaç kişilikse 1 kişilikse bir kişi izleyebilir 30 ise 30 kişi mantık olarak

eş zamanlı kaç kişilikse 1 kişilikse bir kişi izleyebilir 30 ise 30 kişi mantık olarak
1 kişilik diyelim, 1 kişi atv izlerken başka bir kişi show izleyebiliyor mu?
bir de yayının kaç kişilik olduğu bilgisini nasıl alabilirim?

Geri