Öneri m3u List

bu niye 8 tane iniyor ard arda

bu niye 8 tane iniyor ard arda
Bağlantı adresine tıkladığınızda sayfayı kapatmazsanız geri sayım bittiğinde böyle yapabiliyor eğer url adresi direkt bir indirme bağlantısına sahipse.
Normalde süre dolduğunda tek bir sefer talep göndermesi gerekiyor fakat maalesef ben de bazen dalıyorum ve sayfayı kapatmayı unutuyorum. Kenardan yukarı çıkan art arda indirmeleri görünce fark edip kapatıyorum sekmeyi.

@Akyol 'un bu konuda çözümü olabilir belki.

Arkadaslar 1000 taneden fazla kanal var sadece 58 tanesi aciliyor nasil istir anlayan varmi ?
Aslında daha fazlası çalışıyor. Fakat liste toplama bir liste. Yani tek bir listenin tüm kanalları değil çalıştırmak istedikleriniz.
Bazıları kullanıcı limitine takıldığı için bazıları ise VPN gereksiniminden dolayı açılmıyor olarak karşınıza çıkıyor.

Böyle durumlarda VPN kullanarak izlemeye çalışmanız daha doğru olur.
Ulusal kanallar genelde kaynak adreslerinden alındığı ve Türkiye'de ülke kısıtlaması olmadığı için izlenebiliyor fakat diğer kanallar yani özel, bir paket satın alınarak ya da platrformlar üzerinden izlenebilenler ISS'ler tarafından tespit edilmemeleri açısından ülke kısıtlaması engeliyle sunulabiliyorlar. Bu yüzden VPN gerekiyor.

Bağlantı adresine tıkladığınızda sayfayı kapatmazsanız geri sayım bittiğinde böyle yapabiliyor eğer url adresi direkt bir indirme bağlantısına sahipse.
Normalde süre dolduğunda tek bir sefer talep göndermesi gerekiyor fakat maalesef ben de bazen dalıyorum ve sayfayı kapatmayı unutuyorum. Kenardan yukarı çıkan art arda indirmeleri görünce fark edip kapatıyorum sekmeyi.

@Akyol 'un bu konuda çözümü olabilir belki.

Aslında daha fazlası çalışıyor. Fakat liste toplama bir liste. Yani tek bir listenin tüm kanalları değil çalıştırmak istedikleriniz.
Bazıları kullanıcı limitine takıldığı için bazıları ise VPN gereksiniminden dolayı açılmıyor olarak karşınıza çıkıyor.

Böyle durumlarda VPN kullanarak izlemeye çalışmanız daha doğru olur.
Ulusal kanallar genelde kaynak adreslerinden alındığı ve Türkiye'de ülke kısıtlaması olmadığı için izlenebiliyor fakat diğer kanallar yani özel, bir paket satın alınarak ya da platrformlar üzerinden izlenebilenler ISS'ler tarafından tespit edilmemeleri açısından ülke kısıtlaması engeliyle sunulabiliyorlar. Bu yüzden VPN gerekiyor.
Yönlendirme özelliği aslında çok basit bir mantıkla çalışıyor ve genel olarak URL’lerde bir sıkıntı çıkmıyor.

Ama bazen bende denk geliyorum. sizlerin paylaştığı URL’lerde tarayıcıdan kaynaklı sorun çıkarıyor. Bunun da nedeni şu tarayıcı dosyayı indirmek ile önizleme yapmak arasında kalıyor. Ve sürekli sorgu gönderdiği için indirme yapıyor.

Yönlendirme özelliği aslında çok basit bir mantıkla çalışıyor ve genel olarak URL’lerde bir sıkıntı çıkmıyor.

Ama bazen bende denk geliyorum. sizlerin paylaştığı URL’lerde tarayıcıdan kaynaklı sorun çıkarıyor. Bunun da nedeni şu tarayıcı dosyayı indirmek ile önizleme yapmak arasında kalıyor. Ve sürekli sorgu gönderdiği için indirme yapıyor.
Tahminim url adreslerinin direkt indirme ile yönlendirmesi varsa sayfa kapanmadıkça istek göndermeye devam ediyor. Yani sonuçlandırmayı bırakmadığından döngü devam ediyor. Bu bazı listelerin çalışabilmesi için direkt download linki şekline dönüştürülmesi gerektiği için oluyor yani hedef sayfa dosyayı indirmeye zorluyor. Tekil sayfa üzerinden adres girildiğinde tek bir seferde indirme yapsa da yönlendirme sayfasında süre sonunda hedef siteye gitmeye çalıştığı ve sitenin de indirmeye yönlendirmesi nedeniyle de bitmek bilmiyor normal olarak.

Tabi bunlar sizin de bildiğiniz şeyler. Sizi etiketleme sebebim ise varsa çözümü ancak sizin yapabileceğinizi düşündüğümden bu tür konularla siz ilgileniyorsunuz diye düşünüyorum çünkü.

Cevap için teşekkürler. Kolay gelsin.

Sonunda vpnsiz çalısan vavo teşekkür ederim ber kanlda 5-6 tane var

STABİL ÇALIŞMIYOR, AMA EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRLER.

Konuyu görüntüleyenler

Geri