''M3U IPTV'' Player ( Premium ) >>> v3.0.9

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tekkan

Müdavim
Konular
140

Selamlar​

İndirme ve Virustotal Linkleri aşağıya bırakılmıştır.

M3U IPTV

M3U
IPTV
, IP televizyonu izlemek için basit ve hızlı bir oynatıcıdır. Dahili çalma listeleri içermez.
Bir kanalı yer imlerine ekleyebilirsiniz, favoriler bölümü tüm çalma listelerinde ortaktır. Ayrıca seslendirme ve altyazı seçme seçeneği de vardır (sağlayıcı tarafından destekleniyorsa).
Uygulama çok dilli bir arayüze sahiptir ve ayrıca cihazda 5.1 Lollipop'tan düşük olmayan bir Android sürümü yüklü olması gerekir. Reklam yok. Android TV ve uzaktan kumanda için tam destek.
M3U
IPTV
Özellikleri
  • .m3u ve .m3u8 formatlarındaki küçük çalma listeleri için tam destek eklendi
  • Minimalist bir oynatıcı tasarımında sezgisel ve kullanıcı dostu arayüz
  • akıllı telefonlar, tabletler, televizyonlar ve akıllı kutular (TV set üstü kutuları) dahil olmak üzere tüm android cihazlar için destek
  • Oynatıcıyı tanıyabilir ve çalma listenizi tarayıcı sürümünde ve masaüstü bilgisayar veya dizüstü bilgisayarda test edebilirsiniz.
  • LG TV'ler için de bir widget var - LG Store'dan veya yazarın web sitesinden indirilebilir

M3U IPTV

M3U IPTV uygulaması ExoPlayer (Media3) tabanlı dahili bir oynatıcıya sahiptir, harici bir oynatıcı kullanma olanağı yoktur. Oynatma kontrolü mevcuttur (duraklatma, geri sarma). Ayrıca dahili bir arama da vardır.

Dezavantajları arasında, oynatıcının henüz büyük çalma listelerini (10k'dan fazla kanal) oynatamaması dikkat çekicidir. Yazar, böyle bir çalma listesini daha küçük dosyalara bölmeyi ve bunları bir USB sürücüsüne kaydetmeyi öneriyor.
Ardından sürücüyü TV'ye takın ve uygulamada istediğiniz çalma listesi dosyasını seçin. Çalma listesini herhangi bir metin düzenleyicisini (örneğin, Notepad++) kullanarak bölebilirsiniz.

Screenshot 20250622 102931

Screenshot 20250622 102959

Screenshot 20250622 103251

Screenshot 20250622 103706

Aynısı elektronik TV rehberi kaynakları için de geçerlidir. En uygun olanlar, ayrıntılı açıklamalar olmadan EPG'nin basitleştirilmiş sürümleridir, örneğin epg.one veya iptvx.one'dan. Ayrıca, uygulamada çalma listesini düzenleyemez veya kanalları gizleyemezsiniz. Ebeveyn kontrolü yoktur.

Çalışan sürüm:

M3U_IPTV_v3.0.9.apk

VirusTotal

M3U IPTV Browser
Kendi listenizi ekleyip izleyebilirsiniz. ( Free 1 adet ekleme izni )

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Kırmızı uyarı, bir güvenlik yazılımının bu dosyayı "potansiyel olarak istenmeyen" bir uygulama olarak gördüğünü, ancak diğer 66 yazılımın bu tespiti paylaşmadığını belirtiyor.

Dosyayı yükleyip yüklememe kararı bu riske göre size aittir.

Diğer açtığın birkaç konuda olduğu gibi konuyu sabote etmeye çalışan saygısız insanlar görüyorum, saygısız diyorum; çünkü, hem özelden hem açık alanda bunu defaatle tasdiklediler. Paylaştığım uygulama vs. benim için olmayan fakat, konulara uzak olan insanların risk gördüğü şeylerde ilk mesaja gerekli açıklamayı ve linkleri ekliyorum, girip bakabilirler. Bunu sanki saklıyormuşuz gibi konunun ortasında zart diye öne sürmek bana pek iyi niyetli gelmiyor.

Tekrar ediyorum ilk mesaj da gerekli linkler, testler mevcut, çıkan sonuçları Google'a yazarak ne olduğuna çok rahat ulaşabilirsiniz. Hem bilgi sahibi olursunuz.
Virus çığırtkanlığı yapmanıza gerek yok. Uygulama babamın malı değil, isteyen yükler isteyen yüklemez. Sorumluluk size aittir.

Daha temizini bulan olursa paylaşsın, biz de faydalanalım. Yoksa konu içinde boş boş yorum yapmayalım.

Seni edebe davet ediyorum ben saygısız biri değilim saygısız olan sensin programın virüslü olduğunu söyledim diye demediğini bırakmıyorsun en azından açtığın konuya sahip olan biri olsaydın seni uyardığım için bana Teşekkür etmen lazımdı bırak teşekkürü yağ gibi kendini haklı göstermeye çalışıyorsun haklı değilsin neden mi eğer program virüslü ise insanlara biraz saygın olsaydı özür dileyip kaldırırdın ama sen ne yapıyorsun isteyen kurar isteyen kurmaz o zaman herkes senin yaptığını yapsın virüslü programları alsın siteye yüklesin insanlara hoş görülü gözükmek için yaptığın doğru bulmuyorum . Birde şunu ilave edeyim daha önce açtığım konular seni rahatsız mı ediyor hayrola açtığım konular hoşuna gitmiyor mu o zaman saldırmana gerek merak etme yazdığım yazıları yönetim görüyor herhangi bir uygunsuz bir durum olursa uyarırlar veya ceza verirler. Şu an senin bana davranışını da görüyorlar hiç sıkıntı yapma.

Kırmızı uyarı, bir güvenlik yazılımının bu dosyayı "potansiyel olarak istenmeyen" bir uygulama olarak gördüğünü, ancak diğer 66 yazılımın bu tespiti paylaşmadığını belirtiyor.

Dosyayı yükleyip yüklememe kararı bu riske göre size aittir.
Tekrar ediyorum ilk mesaj da gerekli linkler, testler mevcut, çıkan sonuçları Google'a yazarak ne olduğuna çok rahat ulaşabilirsiniz. Hem bilgi sahibi olursunuz.
Virus çığırtkanlığı yapmanıza gerek yok. Uygulama babamın malı değil, isteyen yükler isteyen yüklemez. Sorumluluk size aittir.
Seni edebe davet ediyorum ben saygısız biri değilim saygısız olan sensin programın virüslü olduğunu söyledim diye demediğini bırakmıyorsun en azından açtığın konuya sahip olan biri olsaydın seni uyardığım için bana Teşekkür etmen lazımdı bırak teşekkürü yağ gibi kendini haklı göstermeye çalışıyorsun haklı değilsin neden mi eğer program virüslü ise insanlara biraz saygın olsaydı özür dileyip kaldırırdın ama sen ne yapıyorsun isteyen kurar isteyen kurmaz o zaman herkes senin yaptığını yapsın virüslü programları alsın siteye yüklesin insanlara hoş görülü gözükmek için yaptığın doğru bulmuyorum . Birde şunu ilave edeyim daha önce açtığım konular seni rahatsız mı ediyor hayrola açtığım konular hoşuna gitmiyor mu o zaman saldırmana gerek merak etme yazdığım yazıları yönetim görüyor herhangi bir uygunsuz bir durum olursa uyarırlar veya ceza verirler. Şu an senin bana davranışını da görüyorlar hiç sıkıntı yapma.
Cehaletin paçandan akıyor, iki üst mesajda okumadığın şeyleri tekrar oku.

Kimin cehalet içinde olduğunu okuyanlar karar versin.
Hocam halen uzatıyorsunuz.!!

Özelden yardım istemek için mesaj attınız, selam sabah vermeden telefon numaranızı yazıp sizi aramamı istediniz.!

-Size telefon kullanmadığımı, yardım istediğiniz konu hakkında buradan konuşabileceğimizi söyledim doğru mu.?
-Sizin cevabınız; ''O sizin tercihiniz'' deyip, bir daha yazmamak oldu. Hatırladınız mı.?

Birkaç sefer de açık alanda benden alıntı yapıp soru sordunuz, cevap verdim, sorununuzu çözdünüz.
- Dönüp cevap verdiniz mi, teşekkür ettiniz mi? Hayır.!!

Şimdi bana saygıdan, edepten, dem vurup hayat dersi vermeye kalkmayın, keyfinize bakın.

Sayın @Adnan K. konunun kilitlenmesini rica ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri