burakhd
Paylaşımcı
- Konular
- 43
valla hocam bu samsung tv vestel için felan pek bi bilgim yokHocam ssiptvde acilmio vestel için dns verirmisiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
valla hocam bu samsung tv vestel için felan pek bi bilgim yokHocam ssiptvde acilmio vestel için dns verirmisiniz
url versem onalrıda tarama yaparmısın özelden
at bakarım bi tarama yapcam zaten şimdi yanlarında oda taranırurl versem onalrıda tarama yaparmısın özelden
reis o linkler bana ait değil yani sağlayıcısı ben değilim ben sadece linkleri tarayıp paylaşıyorumcnn türk ve bir kaç kanal çalışmıyor ip tv m3u dosyası olarak yükledim benim tv deki m3u ıp tv uygulamasında anca bilgisayarda dns programını açınca çalışıyor hepsi samsung tizen model nasıl dns kurarım tv nin wifi sine
bu linkleri anlatırmısın nasıl çalıştıgını.reis o linkler bana ait değil yani sağlayıcısı ben değilim ben sadece linkleri tarayıp paylaşıyorum
gelmedi banaattım hocam dmden
hocam iptv playera gir m3u seçeneği vardır hangi oynatıcıyı kullanıyorsan m3u kısmına burdaki linklerden birini yapıştır açılır zatenbu linkleri anlatırmısın nasıl çalıştıgını.
sana değil hocam kusura bakma etiket yapamyı unuttumgelmedi bana
Bunu nasıl açacağım bilen biri yardımcı olabilir mi23-02-2025
GÜNCELLENDİ
bi kaç yeni link daha eklicem
reis öncelikle bi tane google playdan iptv oynatıcısı indir sonra uygulamayı açınca senden link isticek m3u benim paylaşdığım linklerden birini yapıştır açılır zatenBunu nasıl açacağım bilen biri yardımcı olabilir mi
Nasıl kullanıyoruz hepsinimi kopyalicam bu yazilarin yoksa tektekmi aciklarsaniz sevinirimIPTV Panellerine buradan ulaşabilirsiniz
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Kanal oynatilirken hata verdi diyorreis öncelikle bi tane google playdan iptv oynatıcısı indir sonra uygulamayı açınca senden link isticek m3u benim paylaşdığım linklerden birini yapıştır açılır zaten
Başka link deneKanal oynatilirken hata verdi diyor
çok teşekkür ediyorumIPTV Panellerine buradan ulaşabilirsiniz
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
bunu hangi uygulama açıyo üsdatçok teşekkür ediyorum
Rica ederim reisçok teşekkür ediyorum
IPTV yaz play store hepsi oynatıcı YouTube'da var videolarbunu hangi uygulama açıyo üsdat