Kyrox user
Üye
- Konular
- 17
Elinize sağlık
GÜNCELLENDİ
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
GÜNCELLENDİ
??patron link erişemedim
multichecker v1.9 link için söylemiştim.sonra buldum ancak benim pc de dosya ayrıştırılamadı.teşekkürler
Zip içinden çıkarmanız gerekiyor. Zip içinde yer alan klasörü alıp masaüstüne atın şifre 12345.multichecker v1.9 link için söylemiştim.sonra buldum ancak benim pc de dosya ayrıştırılamadı.teşekkürler
Rica ederim reisEllerine kollarına sağlık hocam tşkler .
TeşekkürlerIPTV Panellerine buradan ulaşabilirsiniz
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Eline emeğine sağlık kardeşTeşekkürler
Eyvallah reisEline emeğine sağlık kardeş![]()
Televizio ile nasıl aciyorsunuz bende de var ama bir türlü acamadimArkadaşlar bir benmi açamadım. Bir kaçtane link denedim kanallar geliyor ama açılmıyor. Televizio uygulamasıyla açıyorum.
Nerede hocam bulamadimYeni linkler ekliyorum onları deneyin bide
Merhaba bu linkleri hangi uygulamada ve nasıl kullanabiliriz yardımcı olur musunuz Android telefon için
Teşekkürler eline sağlıkEllerine kollarına sağlık hocam tşkler .
burak kardeşim eline saglık 2 gündür yoktun23-02-2025
GÜNCELLENDİ
bi kaç yeni link daha eklicem
teşekkürler reis uğraşmaya vaktim olmuyor bazen boş vaktim oldukca elimden geleni yapmaya çalışıyorum eksik olmaburak kardeşim eline saglık 2 gündür yoktun
Arkadaşım merhaba ben listeyi yükledim ama hiçbir şey açılmıyor , ıp felan değiştirmek gerekiyormu tvden23-02-2025
GÜNCELLENDİ
bi kaç yeni link daha eklicem
Hocam merhaba, hesaplar muhtemelen kullanımda o yüzden açılmıyordur.Arkadaşım merhaba ben listeyi yükledim ama hiçbir şey açılmıyor , ıp felan değiştirmek gerekiyormu tvden
Ben DNS yi 8.8.8.8 yaptım başka modemde veya TV de yapmam gereken bişey varmı,, bu hep böyle her gün URL girerekmi yapılıyor , tvyi yeni aldım hiçbir bilgim yok teşekkürlerHocam merhaba, hesaplar muhtemelen kullanımda o yüzden açılmıyordur.