Öneri 🔴 M3U IPTV Linkleri

Bu iptv ile inat box daki gibi para çalınması falan yapılamaz degilmi kusura bakmayın biraz teknoloji cahiliyim
İnat boxdada para çalınması olmaz zaten hocam bı kaç videoya rastladım inatin para çaldığını söyledikleri ama o videolardaki arkadaşlar inat box indirmek yerine siteden yanlış dosya indirmiş ondan kaynaklı bu IPTV de oynatma listesi zaten her hangi bir sorun olmaz

İnat boxdada para çalınması olmaz zaten hocam bı kaç videoya rastladım inatin para çaldığını söyledikleri ama o videolardaki arkadaşlar inat box indirmek yerine siteden yanlış dosya indirmiş ondan kaynaklı bu IPTV de oynatma listesi zaten her hangi bir sorun olmaz
Tamamdır sağolun iyi forumlar

Bu iptv ile inat box daki gibi para çalınması falan yapılamaz degilmi kusura bakmayın biraz teknoloji cahiliyim
Arkadaşın söylediği gibi ,olmaz ama mümkünse ceptelefonlarına bankacılık işlemleri sıkça yapıyorsanız bence apkları üfleyerek kurun. Box ise sorun olmaz.

Son düzenleme:
Öyle abi önceki üye gibi uyarı alır diye söyleyim dedim ama muhtemelen görmedi. :)
Önceki şunu demişti "kafayı kullanmayı bileceksin". 😀
İyi etmişsin, ben de yaptım birşey 🤔 ;)

Önceki şunu demişti "kafayı kullanmayı bileceksin". 😀
İyi etmişsin, ben de yaptım birşey 🤔 ;)
Hak etmişti, normal bir şey olsa herkes kalınlaştırır böylece yeni mesaj gelmiş gibi sürekli gir çık ile konu görüntülenme kasılır.. 😅

Hak etmişti, normal bir şey olsa herkes kalınlaştırır böylece yeni mesaj gelmiş gibi sürekli gir çık ile konu görüntülenme kasılır.. 😅
Zaten konu ilgi çekiciyse buna gerek olmaz. Düpedüz hile bu bahsettiğin nedenden dolayı 😅

Geri