Öneri 🔴 M3U IPTV Linkleri

burakhd

Paylaşımcı
Konular
43
Selamlar herkese iyi forumlar sizler için günlük M3U linkleri paylaşıyorum aşşağıdan bu linklere ulaşabilirsiniz eğer yayınlar açılmaz ise hesap kullanımdadır başka linki deneyerek yayınlara ulaşabilirsiniz

⚠️ İPTV Kullanımını aşşağıdaki konuda adım adım anlattım inceleyebilirsiniz ⚠️

M3U Linkleri : Kurulum ve Kullanım Rehberi

⚠️ Linkleri Kolayca TV'ye geçirebilmek için aşşağıdaki konuyu inceleyebilirsiniz ⚠️

Android TV’de M3U Linklerini Kolayca Yapıştırın – Kumanda ile Uğraşmaya Son

Son düzenleme:
Paylaşım için teşekkürler.
pek sallayan yok ama şöyle bir kural var.

"Link kısaltma servislerini kullanmayınız."

Paylaşım için teşekkürler.
pek sallayan yok ama şöyle bir kural var.

"Link kısaltma servislerini kullanmayınız."

O "sallamamak" değil aslında. Pek çok kişi kopyala yapıştır işleminde zorlanabildiği için cihazlarında URL adreslerini elle girme yoluna gidiyor. Bu yüzden uzun uzadıya adres vermek yerine kısaltma adreslerini onların işlerini kolaylaştırmak adına veriyoruz genelde.

Drive adresine ulaşmak adına kim tam yolunu verip paylaştı forumda mesela?

Kurallar önemlidir ama amaçları daha çok önemli. En azından bu kurala takılmamanız lazım ;)

O "sallamamak" değil aslında. Pek çok kişi kopyala yapıştır işleminde zorlanabildiği için cihazlarında URL adreslerini elle girme yoluna gidiyor. Bu yüzden uzun uzadıya adres vermek yerine kısaltma adreslerini onların işlerini kolaylaştırmak adına veriyoruz genelde.

Drive adresine ulaşmak adına kim tam yolunu verip paylaştı forumda mesela?

Kurallar önemlidir ama amaçları daha çok önemli. En azından bu kurala takılmamanız lazım ;)
Haklısınız öyle bir kullanım da var. Kuraldan çok kuralcılık yaptım :)

Tek rakibimiz Türk Hava Yolları 😎😂
Hahaha maşallah diyelim. 😅
Aman reis hızlı yaşayan erken ölür daha genciz kalsın zirve 😂 zirve patronda bugün bu linkleri paylasabiliosam patronun sayesinde :D
Estağfurullah, böyle şeylere vesile olabiliyorsam ne mutlu bana. :)
sende patronda gönlümüzün zirvesinde allah sağlıklı uzun ömür versin
Baş tacısınız hocam sağ olun Allah cümlemize hayırlı ömür versin. :)

Konuyu görüntüleyenler

Geri