Değerli yorumlarınız için Herkese teşekkür ederim arkadaşlar dediğiniz gibi sorun kullandığım servisten kaynaklanıyormuş playerden değil 

nereye yükleme yapıyorsunuz bilmiyorum ama mibox android telefon ve androit tablette kullanıyorum. aktivasyon kodu falan istemiyor. Açıldıktan sonra m3u ya da xtream kodu ekleyecekseniz aktivasyon kodu yazan yerin yanına tık işareti koyup ekleme yapın. Ücretli
Bu player ile değil kullandığınız yayınla ilgili olabilir.
Forumda çok sayıda player önerisi ve modlu player paylaşımları var . Onlardan denemeler yapın isterseniz.
bir uygulama değil bu
IPTV # diyorum , birden fazla liste alması ve epey ayar içermesi denebilir. Ama benim box içinde 7-8 iptv uygulaması var m3u listeleri bazen uygulama seçebiliyor ...
Takılma, donma, yalpalama ve tekleme'nin %99 IPTV Player (Oynatıcılarla) bir ilgisi yoktur
ANA ETKENLER
01- İnternet/İnternet hızı/İnternet veri aktarımı/İnternet sinyal kalitesi
02- Cihazınız.
03- Kullandığınız M3U url/M3U Dosya/M3U8/Xtream Code API
ama arzu ederseniz benim paylaştığım şu IPTV Playerleri deneyebilirsiniz.
Venüs+ Pro IPTV Player Premium v5.0 & Hızlı ve Stabil
Venüs+ Pro IPTV Player Premium v5.0 & Hızlıve Stabil *Uygulama arayüzü İbo ve Shamel Playerler ile benzerlik göstermektedir. *Hızlı Güçlü, ve Şık, bir Oynatıcıdır. *M3u Url ve Xtream codes Apı destekler, M3u Files/Dosyalarını desteklemez. ❤️İYİ GÜNLERDE KEYİFLE KULLANMANIZI DİLERİM❤️...forum.sinetech.tr
deneme yaparken satın aldım. Bu11 tl. aylık fiyat mı . yıllık mı bilemedim. Nasıl acaba