M3u için en iyi player hangisi ?

parzival

Üye
Konular
6
m3u listem bazen takılmalar yapıyor 1 saniye falan geriye alıyor bazen bunu önlemek için sağlam bi oynatıcı lazım kullandıklarım Tivimate pre ve 9x önerilerinizi bekliyorum :D

m3u listem bazen takılmalar yapıyor 1 saniye falan geriye alıyor bazen bunu önlemek için sağlam bi oynatıcı lazım kullandıklarım Tivimate pre ve 9x önerilerinizi bekliyorum :D
Takılma, donma, yalpalama ve tekleme'nin %99 IPTV Player (Oynatıcılarla) bir ilgisi yoktur

ANA ETKENLER
01- İnternet/İnternet hızı/İnternet veri aktarımı/İnternet sinyal kalitesi
02- Cihazınız.
03- Kullandığınız M3U url/M3U Dosya/M3U8/Xtream Code API
ama arzu ederseniz benim paylaştığım şu IPTV Playerleri deneyebilirsiniz.

IPTV # diyorum , birden fazla liste alması ve epey ayar içermesi denebilir. Ama benim box içinde 7-8 iptv uygulaması var m3u listeleri bazen uygulama seçebiliyor ...

bu soruyu sormak için bu forum sitesinde hiçbir konu hiçbir forum u okumamış siniz diye düşünüyorum keşke biraz forum a göz atsaydın iz

bu soruyu sormak için bu forum sitesinde hiçbir konu hiçbir forum u okumamış siniz diye düşünüyorum keşke biraz forum a göz atsaydın iz
Hocam hitap şekliniz ne kadar hoş olmasada cevaplayacağım 😊forumu kullanıyorum okuyorum fakat tüm secenekleri değerlendirmek istediğim için bu konuyu açtım.

Konuyu görüntüleyenler

Geri