Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
neertv aktivasyon kodu istiyorneertv
yani bu sorunlar genelde yayinla ilgilidir ama en stabil bence iptvprom3u listem bazen takılmalar yapıyor 1 saniye falan geriye alıyor bazen bunu önlemek için sağlam bi oynatıcı lazım kullandıklarım Tivimate pre ve 9x önerilerinizi bekliyorum![]()
deneme yaparken satın aldım. Bu11 tl. aylık fiyat mı . yıllık mı bilemedim. Nasıl acabaEkli dosyayı görüntüle 3531
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
11TL ye aldım çok memnunum. PC den istediğim m3u dosyasını da uzaktan MAC adresine göre yükleme yapabiliyorsun. Sadece MAC emulatörü yok yoksa bence harika.
Ömürboyu diye biliyorum.deneme yaparken satın aldım. Bu11 tl. aylık fiyat mı . yıllık mı bilemedim. Nasıl acaba
Takılma, donma, yalpalama ve tekleme'nin %99 IPTV Player (Oynatıcılarla) bir ilgisi yokturm3u listem bazen takılmalar yapıyor 1 saniye falan geriye alıyor bazen bunu önlemek için sağlam bi oynatıcı lazım kullandıklarım Tivimate pre ve 9x önerilerinizi bekliyorum![]()
Merhaba bu IPTV # hangisi ? Play storede benzer isimler çok.IPTV # diyorum , birden fazla liste alması ve epey ayar içermesi denebilir. Ama benim box içinde 7-8 iptv uygulaması var m3u listeleri bazen uygulama seçebiliyor ...
Teşekkür ederim.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
firma ismiZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.buradan daha kolay bulabilirsiniz...
neertv aktivasyon kodua istiyor
nereye yükleme yapıyorsunuz bilmiyorum ama mibox android telefon ve androit tablette kullanıyorum. aktivasyon kodu falan istemiyor. Açıldıktan sonra m3u ya da xtream kodu ekleyecekseniz aktivasyon kodu yazan yerin yanına tık işareti koyup ekleme yapın. Ücretli bir uygulama değil buneertv aktivasyon kodu istiyor
Kastedilen kişi kimdir?bu soruyu sormak için bu forum sitesinde hiçbir konu hiçbir forum u okumamış siniz diye düşünüyorum keşke biraz forum a göz atsaydın iz
Hocam hitap şekliniz ne kadar hoş olmasada cevaplayacağımbu soruyu sormak için bu forum sitesinde hiçbir konu hiçbir forum u okumamış siniz diye düşünüyorum keşke biraz forum a göz atsaydın iz