M3U EDİTÖR İÇİN İSTEK

Wancha-E

Üye
Konular
5
Herkese merhaba aranızda bileniniz var mı bilmiyorum ama bende bir m3u editör programı var bana ait değil hollanda yapımı, program ücretli ve ücretsiz sürümünde kısıtlı işlem yapılıyor acaba aranızda bu programı kırıp paylaşabilecek var mı ?

Site:

Ekran Görüntüsü:

M3u editr

teşekkürler hocam sanırım bu python ile çalışıyor bende python yok ve kullanmayı bilmiyorum yinede teşekkür ederim.

İlk gördüğünüz .py dosyaları yüzünden öyle düşündünüz sanırım ama python kurulu olmasına gerek yok.
Hemen sağ tarafta Releases kısmında dosya adına tıklarsanız eğer .exe olarak 32bit ve 64bit seçeneklerinden birini sisteminize uygun olarak indirip kullanabilirsiniz.

Zaten tek parça bir dosya. Yani kurulum yapmıyor. İndirip çalıştır diyorsunuz.
Windows Smart Screen uyarısı gelirse Ek Bilgi'ye tıklayıp yine de çalıştır diyebilirsiniz.

Yalnız aşırı kullanışlı diyemem gördüğüm kadarıyla. Sadece not defteri ile yazmak yerine tek tek bilgi girip/ekleyip m3u dosyası olarak kaydetme şeklinde çalışıyor.

Bir avantajı kodi ile de uyumlu olsun diye ekleyeceğiniz manifest type gibi alanlardan dolayı listeleri orada da kullanabilmenize yarıyor gördüğüm kadarıyla.

Playlistcreator

İlk gördüğünüz .py dosyaları yüzünden öyle düşündünüz sanırım ama python kurulu olmasına gerek yok.
Hemen sağ tarafta Releases kısmında dosya adına tıklarsanız eğer .exe olarak 32bit ve 64bit seçeneklerinden birini sisteminize uygun olarak indirip kullanabilirsiniz.

Zaten tek parça bir dosya. Yani kurulum yapmıyor. İndirip çalıştır diyorsunuz.
Windows Smart Screen uyarısı gelirse Ek Bilgi'ye tıklayıp yine de çalıştır diyebilirsiniz.

Yalnız aşırı kullanışlı diyemem gördüğüm kadarıyla. Sadece not defteri ile yazmak yerine tek tek bilgi girip/ekleyip m3u dosyası olarak kaydetme şeklinde çalışıyor.

Bir avantajı kodi ile de uyumlu olsun diye ekleyeceğiniz manifest type gibi alanlardan dolayı listeleri orada da kullanabilmenize yarıyor gördüğüm kadarıyla.

Ekli dosyayı görüntüle 3242
Teşekkür ederim anlatım için hocam sizin de dediğiniz gibi pek bı özelliği yok o yüzden bu işimi görmez.

Geri