Öneri M3u dosyaları arşivim 📂

Konular
8
Dün geceden beri aradığım M3u dosyaları arşivimi eski bilgisayarımda sonunda buldum. Sizinle beraber de paylaşmak istedim. İstediğiniz gibi kullanın. PC'de kullanacaksanız VLC programı ile birlikte kullanabilirsiniz.

M3u dosyaları ekte. Kurtarabildiğim dosyalar bunlar. Diğerlerini de alabilirsem ekleyeceğim :)

Ekli dosyalar

• index (2).m3u
    2.5 MB · Görüntüleme: 602
  • playlist.m3u
    34.7 KB · Görüntüleme: 191
  • playlist (1).m3u
    34.7 KB · Görüntüleme: 123
  • tr.m3u
    11.3 MB · Görüntüleme: 316
  • all.m3u
    362 KB · Görüntüleme: 187
  • tr2.m3u
    62.1 KB · Görüntüleme: 138
  • tr-alt.m3u
    61.4 KB · Görüntüleme: 116
  • tr-ss.m3u
    63.5 KB · Görüntüleme: 121
  • TR-M3u-File-1-18-07-2023.m3u
    21.7 KB · Görüntüleme: 166
  • index.m3u
    180.4 KB · Görüntüleme: 120
  • index (1).m3u
    2.2 MB · Görüntüleme: 141
  • m3ufull.m3u
    2 MB · Görüntüleme: 207
  • yabancidizim3u.m3u
    1.5 MB · Görüntüleme: 136
  • sinemam3u.m3u
    1.5 MB · Görüntüleme: 192
Buların bir şekilde m3u ve Xtream kodlarını nasıl alabiliriz?
Şu anda bilgisayardayım , tıklayınca masa üstüne VLC olarak iniyor ama ben bunları evdeki tvbox veya telefonumda kullanmak istiyorum.
Saygılar.

Dün geceden beri aradığım M3u dosyaları arşivimi eski bilgisayarımda sonunda buldum. Sizinle beraber de paylaşmak istedim. İstediğiniz gibi kullanın. PC'de kullanacaksanız VLC programı ile birlikte kullanabilirsiniz.

M3u dosyaları ekte. Kurtarabildiğim dosyalar bunlar. Diğerlerini de alabilirsem ekleyeceğim :)
Şu anda bilgisayardayım , tıklayınca masa üstüne VLC olarak iniyor ama ben bunları evdeki tvbox veya telefonumda kullanmak istiyorum.
Saygılar.

Saygılar.
Bende box ta kullanıyorum bu tür programları benide bilgilendirirseniz çok mutlu olurum

Saygılar.
Saygılar.
Bende box ta kullanıyorum bu tür programları benide bilgilendirirseniz çok mutlu olurum
Cevap gelirse hepimiz faydalanırız.
M3U dosyalarını Xtream formatına çevirmek için öncelikle dosya içeriğinden yayın adreslerini ve port bilgilerini kontrol etmelisin. Eğer sunucu URL'si ve kullanıcı bilgileri varsa, Xtream formatı şu şekilde olur:
Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Ancak bu bilgiler yoksa, manuel olarak kullanılmaları gerekiyor. VLC dışında GSE Smart IPTV veya IPTV Smarters gibi uygulamalarda doğrudan M3U yükleyerek kullanabilirsin.

teşekkür ederim

Geri