m3u dosya donmadan izleme......

Casper34

Üye
Konular
10
mpv player apk indiriniz m3u dosya içerisindeki ulusal kanal katagorisindeki kanal d kanalı m3u8 yapınız bundan sonra işimiz kolay kanal d oynatın sonra durdurun arabellek yapmamız lazım artık diğer kanallar ts formatında olsa bile donmadan izleyebilirsiniz......
ufak bir tüyo....
iyi seyirler....

Ekli dosyalar

• İptv_2.m3u
    45.5 KB · Görüntüleme: 424
mpv player apk indiriniz m3u dosya içerisindeki ulusal kanal katagorisindeki kanal d kanalı m3u8 yapınız bundan sonra işimiz kolay kanal d oynatın sonra durdurun arabellek yapmamız lazım artık diğer kanallar ts formatında olsa bile donmadan izleyebilirsiniz......
ufak bir tüyo....
iyi seyirler....
Denemedim ama teşekkürler

ufak bir tüyo....
iyi seyirler....
Neden mpv de mi oluyor sadece atıyorum bir çalma listesi yüklüyorum bir süre sonra donuyo açılıyo ileri sarıyo geri sarıyor bunu nasıl çözerim

TS yazan kısımları m3u8 yapmak mantiklidir fakat çozüm gerçekten bu değil ara bellek 80 saniye gecikmeyle yap desen bile bende olmamıştı

Konuyu görüntüleyenler

Geri