M box

Konular
3
Merhaba lar yeni tanıştım ip Tv ile biraz araştırdım kodi ye iyi diyorlar fakat ne nasıl yükleyebilirim çalıştıra bilirim bi video atabirmisiniz sayın sinetech

Merhaba @Hacı mahmut ,
Özellikle bir kişiden yardım istiyorsanız yani onun cevaplamasını tercih ediyorsunuz, haberdar etmek için @ işaretinden sonra kullanıcı adını yazmanız kendisine bildirim gitmesine yardımcı olur. Yani şu anki durumda @ işaretinden sonra bitişik olarak Sinet yazarsanız otomatik tamamlanacak mevcut kullanıcı adlarını gösterir ve oradan seçersiniz ya da @ ve Sinetech 'i birleşik yazarsınız.

Kendimden örnek veriyorum: @Latte
Sizi örnek verelim @Hacı mahmut
Bakın farklı renkte görünüyor.

Merhaba @Hacı mahmut ,
Özellikle bir kişiden yardım istiyorsanız yani onun cevaplamasını tercih ediyorsunuz, haberdar etmek için @ işaretinden sonra kullanıcı adını yazmanız kendisine bildirim gitmesine yardımcı olur. Yani şu anki durumda @ işaretinden sonra bitişik olarak Sinet yazarsanız otomatik tamamlanacak mevcut kullanıcı adlarını gösterir ve oradan seçersiniz ya da @ ve Sinetech 'i birleşik yazarsınız.

Kendimden örnek veriyorum: @Latte
Sizi örnek verelim @Hacı mahmut
Bakın farklı renkte görünüyor.

Çok teşekkür ediyorum bilmiyordum ilk defa bi forma üye oldum @Latte
Rica ederim.

Eğer sadece tek bir kişiden yardım almak değilse niyetiniz doğru forum alanı altında doğru bir konu başlığı açıp sorunuzu veya bilgi vermek istediğiniz şeyi mesaj olarak yazarsanız, o konuda katılım kesinlikle olacaktır.

Örneğin bu konuya M box diye başlık atmışsınız sadece yani görünce içeriği anlamak çok zor.

Şu anki sorunuz için şunu yapabilirdiniz mesela:

Konunun yeri doğru ama mi box altına değil Uygulamalar altına açılabilirdi.
Başlık M Box değil de Kodi kurulumu hakkında yardım olabilirdi.

Böylece onu kullananlar size yardımcı olurdu kesinlikle. Sinetech de gördüğü zaman mutlaka karşılık verirdi.

Geri