Hacı mahmut
Üye
- Konular
- 3
Merhaba lar yeni tanıştım ip Tv ile biraz araştırdım kodi ye iyi diyorlar fakat ne nasıl yükleyebilirim çalıştıra bilirim bi video atabirmisiniz sayın sinetech
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Forumu arastirinMerhaba lar yeni tanıştım ip Tv ile biraz araştırdım kodi ye iyi diyorlar fakat ne nasıl yükleyebilirim çalıştıra bilirim bi video atabirmisiniz sayın sinetech
Merhaba @Hacı mahmut ,
Özellikle bir kişiden yardım istiyorsanız yani onun cevaplamasını tercih ediyorsunuz, haberdar etmek için @ işaretinden sonra kullanıcı adını yazmanız kendisine bildirim gitmesine yardımcı olur. Yani şu anki durumda @ işaretinden sonra bitişik olarak Sinet yazarsanız otomatik tamamlanacak mevcut kullanıcı adlarını gösterir ve oradan seçersiniz ya da @ ve Sinetech 'i birleşik yazarsınız.
Kendimden örnek veriyorum: @Latte
Sizi örnek verelim @Hacı mahmut
Bakın farklı renkte görünüyor.
Forumu arastirin
Rica ederim.Çok teşekkür ediyorum bilmiyordum ilk defa bi forma üye oldum @Latte