Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
evet aynı ama satıcı yok dedi yazdım alınmıyor ...Ekli dosyayı görüntüle 13157aynı ürün mü bu? Satıcı trendyol
Başka satıcıda bulursanız bakalım, yada bu ayarlarda farklı cihazlarda olurHmm ilginç,Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.bende sepete ekleniyor oysa
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
bende bunu buldum stokta var gözüküyor...
Ekli dosyayı görüntüle 13166
40.000 gibi bütçe var ama B planı olarak kalsın bakalım , son çare gibiZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Bu da ekran kartından dolayı tercih edilebilir. Üzerindeki i5 işlemci, yukarıdaki Ryzen 7'den daha iyi skorlar almış (hem oyun performansı hem de CPU gücü açısından), üstelik satıcı da Amazon. Bazı kartlara 6'ya kadar vade farksız taksit var.
Ekli dosyayı görüntüle 13169
İtopya'da 40.000 fiyat varmış, ilk mesajdaki 45.000 zannettim ben fiyatı, bakmamışım o yüzden40.000 gibi bütçe var ama B planı olarak kalsın bakalım , son çare gibiTeşekkür ediyorum @Sinetech