Lisanslı Tv Boxta Netflix Nasıl Tamamen Silinir ?

11. ci mesajı neden pas geçtik şimdi anlaşıldı ;) size tavsiyem sırf bunun için cihazı kurcalamamanızdır. Gerekli görüldüğünde 'root ' 'cihaz erişimi' 'cihaz yönetimi' bu tür konuları kapsayan bir başlık açar , detaylı bir şekilde anlatırız . O vakte kadar oyalanmak istiyorsanız , (tavsiye edilmez ) konu içerisinde devlet sırrı olmayan öneriler sunulmuştur , onları deneyebilirsiniz :)

Saygılarımla

Adb programı ile siliniyor fakat silme engelli olabilir yapmanız gereken devre dışı bırakabilirsiniz

Eski sürüm yükleyemezsiniz,Netflix sıradan bir apk değil.Dahası Netflix lisansınıda silebilirsiniz cihazın.Netflix bir güncelleme yayınladığında yuklemezseniz açmıyor zaten,boşa uğraşıyorsunuz.

Merhaba miboxda netlfilxin eski sürümüne dönmenin yolunu bilen varmı?
NOT: Güncellemeleri kaldırdım yine olmadı. Miboxu sıfırladım hatta otomatik güncellemeleri devre dışı bıraktım olmadı.
Ben 2 ay evvelki sürümü arıyorum menünün TV nin üzerinde değil solunda yer alan arayüzü.
Teşekkürler.

Eski sürümlere dönmenize gerek yok, hesap sahibi onaylaması yeterli. Konum farkı olduğu için başta "seyahatta mısınız?" gibi soruyor, hesap sahibi ilgili ekranı kayıt ederse bir daha sormuyor.

Netflix'i sileyim derken Netflix lisansından olabilirsiniz. Sonra cihaz ile ayrı hesap ile ayrı uğraşırsınız. Homatics gibi bir alette bu işlere girmeyin derim. Cihaz heba olur. Zaten o kadar uygulama var. İçerikler her yerde. Üstelik bazılarının İngilizce alt yazıları Netflix'den daha iyi. Değmez.

Merhaba miboxda netlfilxin eski sürümüne dönmenin yolunu bilen varmı?
NOT: Güncellemeleri kaldırdım yine olmadı. Miboxu sıfırladım hatta otomatik güncellemeleri devre dışı bıraktım olmadı.
Ben 2 ay evvelki sürümü arıyorum menünün TV nin üzerinde değil solunda yer alan arayüzü.
Teşekkürler.
Aptoide tv apk yükleyin netfilix yazın yada üst menüde ilerleyin netfilixi bulun eski aürümleride var diğer sürümler başlığından istediğinizi yükleyin

Arama - netfilix yazın beyaz temalı olanı seçin diğer sürümlerden istediğinizi uükleyin

Adb e atv tools ile devre dışı bırakılır. Adb dikkatli kullanmak lazım aksi halde cihazın lisansı gidebilir.

Konuyu Yeni gördüm next 4k da Netflix dahil platform uygulamalarinin hepsini (hiç birine aboneliğim olmadığı için)ADB kullanarak tamamen kaldırdım L1 lisans duruyor cihaz Google'da lisanlı görünüyor. Netflix tekrar yükleniyor ve Netflix lisansi duruyor. Next 4k cihaz için geçerlidir diğer lisanslı cihazları bilemiyorum.

Son düzenleme:
Konuyu Yeni gördüm next 4k da Netflix dahil platform uygulamalarinin hepsini (hiç birine aboneliğim olmadığı için)ADB kullanarak tamamen kaldırdım L1 lisans duruyor cihaz Google'da lisanlı görünüyor
ADB dediğiniz ADBTV uygulaması mı ?

Tamamen kaldırılmiyor dostlar Adb programıda kaldırmıyormuş şimdi kontrol ettim devre dışı bırakıyor sistem uygulamasi olarak görünüyor.

Geri