tokyo
Paylaşımcı
- Konular
- 5
tamamen sildiğine eminmisin ?Ben az önce Amazon prime sildim o uygulama ile
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
tamamen sildiğine eminmisin ?Ben az önce Amazon prime sildim o uygulama ile
Üstad son bir soru sorayım , netflix hesabı sizemi ait yoksa illegalmi ?tamamen sildiğine eminmisin ?
Üstad son bir soru sorayım , netflix hesabı sizemi ait yoksa illegalmi ?![]()
11. ci mesajı neden pas geçtik şimdi anlaşıldı
Aptoide tv apk yükleyin netfilix yazın yada üst menüde ilerleyin netfilixi bulun eski aürümleride var diğer sürümler başlığından istediğinizi yükleyinMerhaba miboxda netlfilxin eski sürümüne dönmenin yolunu bilen varmı?
NOT: Güncellemeleri kaldırdım yine olmadı. Miboxu sıfırladım hatta otomatik güncellemeleri devre dışı bıraktım olmadı.
Ben 2 ay evvelki sürümü arıyorum menünün TV nin üzerinde değil solunda yer alan arayüzü.
Teşekkürler.
ADB dediğiniz ADBTV uygulaması mı ?Konuyu Yeni gördüm next 4k da Netflix dahil platform uygulamalarinin hepsini (hiç birine aboneliğim olmadığı için)ADB kullanarak tamamen kaldırdım L1 lisans duruyor cihaz Google'da lisanlı görünüyor
EvetADB dediğiniz ADBTV uygulaması mı ?
Adbtv ile kaldırdığınız sistem uygulamaları tam olarak kaldırılmaz malesef, cihazı sıfırladığınızda sisteme tekrar kurulur. Yani cihazın lisansına etki edecek bir işlem değildir.
Tamamen kaldırılmiyor dostlar Adb programıda kaldırmıyormuş şimdi kontrol ettim devre dışı bırakıyor sistem uygulamasi olarak görünüyor.