Lisanslı Tv Boxta Netflix Nasıl Tamamen Silinir ?

tokyo

Paylaşımcı
Konular
5
Sa arkadaşlar homatics lisanslı tv boxım var netflixi silmeye izin vermiyo sistem netflixi tamamen nasıl silerim ? Eski sürüm apk olarak indiricem netflixi.

Lisanslı cihazlardan tamamen silemezsiniz . benim önerdiğim yöntemle bir deneyin ama, dışardan apk indirip yüklemek istediğinizde çakışma hatası alabilirsiniz.

Lisanslı cihazlardan tamamen silemezsiniz . benim önerdiğim yöntemle bir deneyin ama, dışardan apk indirip yüklemek istediğinizde çakışma hatası alabilirsiniz.
Ben bi uygulama ile sildim ama devre dışı bırakıyo tamamen silmiyo o yüzden apk olarak yüklenmedi netflix

Demek istediğim sistemde kurulu olan netflix'i neden silmek istiyorsunuz , neden tekrar başka netflix kurmak istiyorsunuz ?

Demek istediğim sistemde kurulu olan netflix'i neden silmek istiyorsunuz , neden tekrar başka netflix kurmak istiyorsunuz ?
eski sürümde hane hatası vermiyo hocam aslında hata değil güvenlik önlemi güncelleme ile getirdiler

Adb ile silmeyi denediniz mi ? Google da adb ile uygulama silme olarak aratıp bilgi sahibi olabilirsiniz yabancı kaynaklara göz atın.

Ayrıyetten eğer teknik bilginiz varsa shizuku kurup eifi debug ile root yetkisi verip o şekilde de sistem dosyaları içinden silebilirsiniz ama bilginiz yoksa attığım videoyu izleyerek şansınızı deneyin.

Adb ile silmeyi denediniz mi ? Google da adb ile uygulama silme olarak aratıp bilgi sahibi olabilirsiniz yabancı kaynaklara göz atın.

Ayrıyetten eğer teknik bilginiz varsa shizuku kurup eifi debug ile root yetkisi verip o şekilde de sistem dosyaları içinden silebilirsiniz ama bilginiz yoksa attığım videoyu izleyerek şansınızı deneyin.
adb devre dışı bırakıyo

eski sürümde hane hatası vermiyo hocam aslında hata değil güvenlik önlemi güncelleme ile getirdiler
Aynı hata bende de oldu netflix hesabı yeğenimin üstüne, bize geldiğinde hane hesaplarını güncelle deyip mesaj gönderdim onayladı bir daha olmadı . sizde sürüm kaynaklı olduğunu düşünüyorsanız netflix güncellemesini kaldırın , google play store dan güncellemeleri kapatın. (cihazım sizinkiyle aynı sayılır)

adb devre dışı bırakıyo
Tekrar söylüyorum teknik bilginiz varsa shizuku ile root yetkisi vererek sistem uygulamaları içinden silebilirsiniz terminal bilginiz varsa aynı şekil shizuku destekli terminal (ashell) kullanarak rm yapabilirsiniz ama bilginiz yoksa bulaşmayın umarım çözebilirsiniz kolay gelsin.

Tekrar söylüyorum teknik bilginiz varsa shizuku ile root yetkisi vererek sistem uygulamaları içinden silebilirsiniz terminal bilginiz varsa aynı şekil shizuku destekli terminal (ashell) kullanarak rm yapabilirsiniz ama bilginiz yoksa bulaşmayın umarım çözebilirsiniz kolay gelsin.
video varmı

Cihaza uygun video bulmanız muhtemelen imkansız olacaktır fakat shizuku kullanımı ile ilgili video bulabilirsiniz ashell uygulaması ile birlikte shizuku kullanımınıda bulabilirsiniz terminal kodlarını da google ve yz ile bulabilirsiniz fakat dediğim gibi teknik bilginiz yok denecek kadar az ise bulaşmayın ben sadece bir fikir olarak sundum.

Atv tools ile silinebiliyor

Ben az önce Amazon prime sildim o uygulama ile

Geri