Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Ben bi uygulama ile sildim ama devre dışı bırakıyo tamamen silmiyo o yüzden apk olarak yüklenmedi netflixLisanslı cihazlardan tamamen silemezsiniz . benim önerdiğim yöntemle bir deneyin ama, dışardan apk indirip yüklemek istediğinizde çakışma hatası alabilirsiniz.
Neden bunu yapmak istiyorsun biraz açarmısın?Ben bi uygulama ile sildim ama devre dışı bırakıyo tamamen silmiyo o yüzden apk olarak yüklenmedi netflix
eski sürümde hane hatası vermiyo hocam aslında hata değil güvenlik önlemi güncelleme ile getirdilerDemek istediğim sistemde kurulu olan netflix'i neden silmek istiyorsunuz , neden tekrar başka netflix kurmak istiyorsunuz ?
adb devre dışı bırakıyoAdb ile silmeyi denediniz mi ? Google da adb ile uygulama silme olarak aratıp bilgi sahibi olabilirsiniz yabancı kaynaklara göz atın.
Ayrıyetten eğer teknik bilginiz varsa shizuku kurup eifi debug ile root yetkisi verip o şekilde de sistem dosyaları içinden silebilirsiniz ama bilginiz yoksa attığım videoyu izleyerek şansınızı deneyin.
Aynı hata bende de oldu netflix hesabı yeğenimin üstüne, bize geldiğinde hane hesaplarını güncelle deyip mesaj gönderdim onayladı bir daha olmadı . sizde sürüm kaynaklı olduğunu düşünüyorsanız netflix güncellemesini kaldırın , google play store dan güncellemeleri kapatın. (cihazım sizinkiyle aynı sayılır)eski sürümde hane hatası vermiyo hocam aslında hata değil güvenlik önlemi güncelleme ile getirdiler
Tekrar söylüyorum teknik bilginiz varsa shizuku ile root yetkisi vererek sistem uygulamaları içinden silebilirsiniz terminal bilginiz varsa aynı şekil shizuku destekli terminal (ashell) kullanarak rm yapabilirsiniz ama bilginiz yoksa bulaşmayın umarım çözebilirsiniz kolay gelsin.adb devre dışı bırakıyo
video varmıTekrar söylüyorum teknik bilginiz varsa shizuku ile root yetkisi vererek sistem uygulamaları içinden silebilirsiniz terminal bilginiz varsa aynı şekil shizuku destekli terminal (ashell) kullanarak rm yapabilirsiniz ama bilginiz yoksa bulaşmayın umarım çözebilirsiniz kolay gelsin.
Cihaza uygun video bulmanız muhtemelen imkansız olacaktır fakat shizuku kullanımı ile ilgili video bulabilirsiniz ashell uygulaması ile birlikte shizuku kullanımınıda bulabilirsiniz terminal kodlarını da google ve yz ile bulabilirsiniz fakat dediğim gibi teknik bilginiz yok denecek kadar az ise bulaşmayın ben sadece bir fikir olarak sundum.video varmı
tamamen siliyormu ?Atv tools ile silinebiliyor