Öneri LİNUX CİHAZLARA APK NASİL YUKLENİR RESİMLİ ANLATİM

parstv

Paylaşımcı
Konular
29

linux cihazi olupta apk nasil yuklenir diyenler icin resimli anlatim var

APK kurmak yada fyde OS kurmak mantıkli deil ya

APK kurmak yada fyde OS kurmak mantıkli deil ya
kardes okadar kafam basmaz benim bir donem linux cihazlar efsane idi ve cok degerli idi kimse elindeki cihazi atmak istemiyo bende olmadigi icin bilemicem

Arkadaşlar ya sizden bir şey istesem önerebileceğiniz
Player varmı
aga ne alaka konuyla ac bi konu veya eski konulara bak onada üşenirsen uste arama cubugu var player yaz acilan tum konulari gorursun

aga ne alaka konuyla ac bi konu veya eski konulara bak onada üşenirsen uste arama cubugu var player yaz acilan tum konulari gorursun
Teşekkür ederim çok güzel aydınlatma yaptın

Linux ve enigma 2 kadar hizli olamaz unutma ve cok az yer kaplar tikir tikir calisir
Merhab enigma 2 nedir kodi kullanıyorum enigma PVR istemcisi var xstream falan var ücretsiz mi nasıl ayarlanıyor ben simple ip TV player kullanıyorum odamda deepin linuxda kodi kurarak TV izliyorum mi box ve Vestel TV den kanal ve flim izliyor ailem ben bilgisayarda kodiden başkasının yalan olduğunu gördüm kodi yada cloudstream gibi program çıkmadıkca kullanmam yada jellyfin i adam akıllı anlayamazssam kodi denen unutulmuş program kullanmaya devam edicem hatta eklenti yapmaya çalışacam en iyisi kodi ne yazikki eklenti yapılmıyorsa ben napim eklenti gelsin saçma APK kurmak istemiyorum kurmadımda abi linux uydular falan neden kullanılıyor bilmiyorum android uygulama kuruluyormuymuş hybrid linux uydulara

Son düzenleme:
Merhab enigma 2 nedir kodi kullanıyorum enigma PVR istemcisi var xstream falan var ücretsiz mi nasıl ayarlanıyor ben simple ip TV player kullanıyorum odamda deepin linuxda kodi kurarak TV izliyorum mi box ve Vestel TV den kanal ve flim izliyor ailem ben bilgisayarda kodiden başkasının yalan olduğunu gördüm kodi yada cloudstream gibi program çıkmadıkca kullanmam yada jellyfin i adam akıllı anlayamazssam kodi denen unutulmuş program kullanmaya devam edicem hatta eklenti yapmaya çalışacam en iyisi kodi ne yazikki eklenti yapılmıyorsa ben napim eklenti gelsin saçma APK kurmak istemiyorum kurmadımda abi linux uydular falan neden kullanılıyor bilmiyorum android uygulama kuruluyormuymuş hybrid linux uydulara
Aynen oyle eski adi xlml ifi kofi oldu pvr isleco stalker ile elinde olan m3u ve mac ekleyip izlersin enigma 2 daha stabildir ve enigma 2 cihazlar ucak gibi olurc andorid sistemden hizlidir ve video tv acilisi saniyedir ve sonu yoktur yazilimda andoid bir sure sonra guncelleme almaz cihazlarda cop olur

Enigma 2 cihazlarda oluyor mu acaba olsa süper olur efsane enigma 2

Waydroid miş. bende yeni birşey sandım konu başlığına bakınca :)
Kod:
https://waydro.id/

Konuyu görüntüleyenler

Geri