Limontv web_tv

Chrome tarayıcı izleyebilirsiniz....

İYİ SEYİRLER.....😄
ellerin dert görmesin hocam çok sağol... peki ben bu kodları kendim evde bilgisarayarımla nasıl bulabilirim lütfen yardım edin..

Bilgisayardan foruma girip linklere tıklamayı ya da kopyalamayı sormuyorsunuz herhalde?

hayır kardeşim kendim nasıl bulurum diye soruyorum...

Tam olarak ne istediğinizi net bir şekilde açıklarsanız mutlaka birisi yardım edebilir.

biliyorum ama her şey sorunsuz çalışıyor mesela forumdaki Redbaron kardeşimizin verdiği vavoo.to m3u listesi aynen videodaki gibi

Localhost üzerinden neden kullanıyorsunuz ki uygulamayı. Vavoo için güncel video bulup izleyin 5 yıl önce Windows 7 ile çekileni değil. Daha kolay ve yardımcı olacaktır diye düşünüyorum ya da bildiğiniz yoldan gidin tabi sizin tercihiniz.

Ayrıca siz buradaki tarayıcı ile izlemek için verilen linklere cevap yazıp nasıl bilgisayarda kullanacağınızı sordunuz. Yani istediğiniz şey ile yaptığınız şey farklı. Mesajınzın cevabı ilk mesajımdaki gibi hatta konunun ilk mesajı gibi "tıkla izle"

Ben karışmamış olmalıydım aslında kusura bakmayın, başkalarının kafası karışsın. Kolay gelsin.

yayınlar çok hızlı açılıyor. görüntü kaliteli arkadaşa çok teşekkür ediyorum

Son iki mesaja bakarak konuşuyorum, internet servisi, internet hızı, cihaz türü vb. sebeplerden kimine iyi kimine kötü gelebilir. Bu her program için geçerlidir.

Geri