Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Android box al. İçine apk kur. Ben öyle yaptım.Iyi akşamlar arkadaşlar Lg webos tv var bende. Benim sizlerden isteğim bu tv yi en verimli nasıl kullanabilirim uygulamar ip tv vs her türlü önermeye açığım. Teşekkür ederim şimdiden.
Kesinlikle katılıyorum bunu yapmalısın box almayacaksanBence de en iyisi box al rahat edersin. Ama ben box almadan önce LG developer modunu aktif edip githuptan webos manager indirip reklamsız video izlemişliğim var.
Onu nasicyaprin şimdi oluyomu TV anlayan varmı ledler ysndiBence de en iyisi box al rahat edersin. Ama ben box almadan önce LG developer modunu aktif edip githuptan webos manager indirip reklamsız video izlemişliğim var.
Media station X yükle bende webos onvo varyukledim 5adet player var çok güzel çalışıyor deneye bilirsinss-iptv uygulaması kullanılabilecek en iyi ücretsiz uygulama weboslar için kullanabilirsin lg ile samsung uygulamayı dışardan yüklemek eskisi kadar kolay değil sanırım bu yüzdende bu tvlere uygulama yapan yok
7- Türkçe Kullanımı: Forumun resmi yazışma ve paylaşım dili Türkçedir. Forum içerisinde konu başlıklarında, mesajlarda ve üye profillerinde Türkçe yazım kurallarına uygun bir dil kullanılması gerekmektedir. Aşırı bozuk veya anlaşılmaz Türkçe kullanımı durumunda ceza verilebilir.Onu nasicyaprin şimdi oluyomu TV anlayan varmı ledler ysndi
teşekürler ben amazon fire stick kullanıyorum lg kullanan arkadaşlarıma genelde ss-iptv kullanmasını öneriyorum iyi bir öneriye hiçbir zaman hayır demem görsel olarak m3u ıptv de güzeldir tek sorunu ileri geri alma yok yada ben bulamadımMedia station X yükle bende webos onvo varyukledim 5adet player var çok güzel çalışıyor deneye bilirsin
m3u iptv de guzel oneida yukledim ama sadece bir liste yukleniyorteşekürler ben amazon fire stick kullanıyorum lg kullanan arkadaşlarıma genelde ss-iptv kullanmasını öneriyorum iyi bir öneriye hiçbir zaman hayır demem görsel olarak m3u ıptv de güzeldir tek sorunu ileri geri alma yok yada ben bulamadım
media stations istedigin kadar liste yuklersinm3u iptv de guzel oneida yukledim ama sadece bir liste yukleniyor
sayin taha Bey mkiptv yi yukledim ama listeler nasil yukleniyor beceremedimEğer Uğraş Olsun Yeterki TV den Verim Alayım Dersen Elindeki TV Öncelikle Mücevher Onu Bil. Gelelim Renkli Hale Nasıl Getiririm Dersen MKİPTV Yükle Portal Yapmayı Biliyorsan On Numara Şekilde Kullanırsın. Dilersen MKİPTV Yükle Özelden Mac Adresini Gönder Portal Yüklemesi Yapayım Deneme Amaçlı Hoşuna Giderse Değerlendirme Yaparsın.
Öncelikle Lg mağazadan developer mode programını indirip kuracaksın. Sonra Lg developer sayfasından hesap oluşturup tv de oturum açacaksın. Bilgisayarınada webos manager var githupta indirip kurduktan sonra yönergeleri izleyerek sanırım homebrew diye bir uygulama var ordan da istediğin programları tv yükleyip kullanabilirsin. Meşhur video platformunu reklamsız izleyebilirsin. Ben box almadan önce sadece onun için yaptıydım. Şimdi box aldım kafam rahat.Onu nasicyaprin şimdi oluyomu TV anlayan varmı ledler ysndi
arkadaşın dedikleri oldu tavsiye ederim.Öncelikle Lg mağazadan developer mode programını indirip kuracaksın. Sonra Lg developer sayfasından hesap oluşturup tv de oturum açacaksın. Bilgisayarınada webos manager var githupta indirip kurduktan sonra yönergeleri izleyerek sanırım homebrew diye bir uygulama var ordan da istediğin programları tv yükleyip kullanabilirsin. Meşhur video platformunu reklamsız izleyebilirsin. Ben box almadan önce sadece onun için yaptıydım. Şimdi box aldım kafam rahat.![]()
Bak ben şu linktekileri harfiyen yaptım Efka arkadaşın söylediği oldu okuyarak yapabilirsinOnu nasicyaprin şimdi oluyomu TV anlayan varmı ledler ysndi