LG WEBOS İŞLETİM SİSTEMİ HAKKINDA

atilla12

Üye
Konular
1
Değerli forum sinetech üyeleri benim bir arkadaşımda LG Webos işletim sistemli tv var. Benim arkadaşın sıkıntısı ise webos tv ye apk yükleyememek. Nekadar uğraşsamda mümkün olmadı.araştırmam sonucu apk uygulamalar webos işletim sisteminde çalışmıyor uzantısı faklıymış(ıpk).sizlerden ricam ipk uzantılı uygulamaları bulabileceğim bir site yada telegram sayfası varmı.şimdiden teşekkürler.

Değerli forum sinetech üyeleri benim bir arkadaşımda LG Webos işletim sistemli tv var. Benim arkadaşın sıkıntısı ise webos tv ye apk yükleyememek. Nekadar uğraşsamda mümkün olmadı.araştırmam sonucu apk uygulamalar webos işletim sisteminde çalışmıyor uzantısı faklıymış(ıpk).sizlerden ricam ipk uzantılı uygulamaları bulabileceğim bir site yada telegram sayfası varmı.şimdiden teşekkürler.
En fazla iptv programı bulursunuz oda tvden güncellemesi çok zor.Mi stick 4K bakın ucuzundan..Boxlardan hiçbir eksisi yok.Boxları bile attım adaptör derdi olmasın diye.Sadece inat box yükleseniz bile yeter.Ben LG ninde Samsung tvninde herşeyini bilirim ama uğraş dese biri kesinlikle uğraşmam,çok can sıkıcı iptv izleme işi android varken.

LG CONTENT STORE
Kod:
https://gb.lgappstv.com/main/tvapp/detail?appId=1213889&catCode1=&moreYn=N&cateYn=N&orderType=0&headerName=&appRankCode=&sellrUsrNo=

Belki faydası olur.Bir bakın

Lg store dışında uygulama yüklemek mümkün fakat yazılım bilgisi kodlama ile oluyor. Gerek varmı yok tv ram yeterli değil. Android box alıp kullanmak en mantıklısı. Tvde. Youtube, amazon netfi, exx iptv bu uygulamalar için webos kullanışlı.

Konuyu görüntüleyenler

Geri