LG Webos hiçbir şey yapamıyorum [Çözüldü]

akigo

Üye
Konular
3
LG 2022 televizyonuma stremio yükleyemiyorum. 2019 model üstüne geldiği söyleniyor. Storede yok. Malum başka şeyler de indiremiyorum. Ben bu televizyona ne yükleyebilirim :D Stremio yüklemek için ne yapmam lazım. Bilen var mı ?

LG hizmet aldığı bölgeyi malta yaparak çözüldü

Son düzenleme:
LG 2022 televizyonuma stremio yükleyemiyorum. 2019 model üstüne geldiği söyleniyor. Storede yok. Malum başka şeyler de indiremiyorum. Ben bu televizyona ne yükleyebilirim :D Stremio yüklemek için ne yapmam lazım. Bilen var mı ?
Android box alın Yüksek ram ve rom olsun

Diğer televizyon için dreamstar aldım pazartesi elime ulaşır onu deneyeceğim. Bu tvye de şart mı yani ? Stremio yükleniyor diyorlar normalde çünkü
Hocam her söylenene inanmamakta lazım. Eğer dediğiniz gibi store da yoksa e mantıken cihazda android değilse apk kurma şansınız da kalmıyor. Ha uygulamanın varsa ki tv işletim sistemine uygun sürümü ve yükleniyosa zaten internete gerekli bilgileri bulabilirsiniz ama yüklenmiyorsa tek seçenek öneriler gibi box kullanmanız.

Hocam her söylenene inanmamakta lazım. Eğer dediğiniz gibi store da yoksa e mantıken cihazda android değilse apk kurma şansınız da kalmıyor. Ha uygulamanın varsa ki tv işletim sistemine uygun sürümü ve yükleniyosa zaten internete gerekli bilgileri bulabilirsiniz ama yüklenmiyorsa tek seçenek öneriler gibi box kullanmanız.
Stremionun kendi sitesinde

Stremio for LG TV

Search for Stremio in the App Store of 2020+ LG TV models

bu şekilde yazıyor. Belli başlı ayarlar mı yapmam lazım onu bylamadım o yüzden sormuştum

Stremionun kendi sitesinde

Stremio for LG TV
Search for Stremio in the App Store of 2020+ LG TV models

bu şekilde yazıyor. Belli başlı ayarlar mı yapmam lazım onu bylamadım o yüzden sormuştum
Google da arama yaparak bir şansınızı deneyin. Öneri olarakta şöyle bir öneride bulunuyum belki bölge ayarlarınızı değiştirmek store da gözükmesine sebep olabilir. Bi deneyin isterseniz.

tv ye harici hafiza karti takip ona yüklemeniz gerekiyor, ben de de lg webos var, biraz arastirdim hafiza karti gerekiyor

tv ye harici hafiza karti takip ona yüklemeniz gerekiyor, ben de de lg webos var, biraz arastirdim hafiza karti gerekiyor
Hocam ayarlardan Konuma girip hizmet konumunu otomatikten Malta ya aldım Yeni LG hesabı açtırdı o şekilde göründü bilginiz olsun hiç ekstra hafızaya gerek kalmadı

Maltaya geçerek sorunu çözdüm. Teşekkür ederim
Dediğim gibi bölge değiştirmek çözüm oldu yani, bunu konu içinde çözüm olarak belirtirseniz aynı sorunu yaşayanlara çözüm olmuş olur. Rica ederim.

Telefonuna ve televizyona Web Video Caster yükle, telefondan tv ye on numara oynatırsın. Stremio dan da başka şeylerden de daha iyi

Cloudstream de yükle telefona. Cloudstream den WVC a geçiş yapılıyor. Tr dublaj içerikleri de bu şekilde halledersin.

Google da arama yaparak bir şansınızı deneyin. Öneri olarakta şöyle bir öneride bulunuyum belki bölge ayarlarınızı değiştirmek store da gözükmesine sebep olabilir. Bi deneyin isterseniz.
Mi box 2 nesil de konu geçmişken ekleyim VPN ,Hollanda veya Amerika'dan güncellemeyi aldık.bilgi olarak kalsın.

Filmi Oynat butonuna basılı tut
en altta WVC ile oynat var, ona tıklayınca bir daha alttan akış seçeceksin, WVC a yönlendirecek.

Güvenlik yaması güncellemesi mi yoksa Android 11'den 12'ye mi geçti.
Görünen güvenlik yaması arkadaşım ,5 Kasım 2024 yalnız çekirdek sürümünde Android 12 diye birşey var. bu Netflix lisans yazan yerde Güncelledikten sonra Leankeyboard Air maus çift yazmaya başladı.Ama Android 11 sürüm ,Android 14 güney asyada aldı diyenler var bilmiyorum bakalım ne olacak.

Güvenlik yaması arkadaşım yalnız çekirdek sürümünde Android 12 diye birşey var. bu Netflix lisans yazan yerde b Güncelledikten sonra Leankeyboard Air maus çift yazmaya başladı.Ama Android 11 sürüm ,Android 14 güneyasyada aldı diyenler var bilmiyorum bakalım ne olacak.
Xiaomi güncellemeleri sıkıntılı diyorlar eskiden cihazları bozup, yavaşlatabiliyormuş temkinli olmak lazım :D Güvenlik yamasıysa sıkıntı olmaz gibi, android surum yukseltmelerinde cihazları brick olanlar olmuş ilk nesilde sanırım.

Xiaomi güncellemeleri sıkıntılı diyorlar eskiden cihazları bozup, yavaşlatabiliyormuş temkinli olmak lazım :D Güvenlik yamasıysa sıkıntı olmaz gibi, android surum yukseltmelerinde cihazları brick olanlar olmuş ilk nesilde sanırım.
Biliyorum,ama o genelde yeni cihaz çıkartınca eskiler pert olsun diye yapıyorlar bence .Yenisini satmak politika belki 1 nesil işlemcileri taşımıyor android 12 ama yaptılar😀 Android'e takıntımız var and9 sürüm uzunca gider bence daha..Güncellemelerde sorun olmuyor genelde ,(ram veya depolama değişebiliyor en çok oda uygulamalar için eksi yön kullanan bilen bir arkadaş sormak en iyisi)ama bazen dediğiniz gibi olabliyorda bende emin olmadan stickte arkadaşa sordum.Box versiyonu az ne bileyim özgür değil ,saf android gibi.Artısıda olabiliyor örneğin depolamadan yer açıldı bende son güncellemeden sonra.Ama Leanboard gitti .Belki güncelleme ile lean işi halleder.Tek sorun o gibi.

Geri