lenovo z580 bios şifresı iptal etme

fast-man

Üye
Konular
2
f2 biosa giriyorum ve için şifre soruyor şifresini biliyorum ama şifreleri iptal edemiyorum bilgisayar acarken şifre sormasın bioasa girerken sormasın

piline ulaşmak için ana kartı komple söküyorsunuz 2 gün önce söküp termal macunu yeniledim sökmeden bir yöntem yok sanırım bioas insan tüm şifreleri iptal etmeki koyar bu bioscular acayip insanlar

Merhaba
Bios şifresini biliyorsan bazı modellerde bios'a girdiğin zaman şifre değiştirme ekranında ilk olarak şifreyi girip yeni şifre oluşturma ekranını boş geçtiğiniz zaman şifre kaldırılmış oluyor.

f2 biosa giriyorum ve için şifre soruyor şifresini biliyorum ama şifreleri iptal edemiyorum bilgisayar acarken şifre sormasın bioasa girerken sormasın

piline ulaşmak için ana kartı komple söküyorsunuz 2 gün önce söküp termal macunu yeniledim sökmeden bir yöntem yok sanırım bioas insan tüm şifreleri iptal etmeki koyar bu bioscular acayip insanlar
anakartı sökmek işe yaramaz bios pilini çıkar o şekil aç kapa çalıştır sıfırlanması lazım

anakartı sökmek işe yaramaz bios pilini çıkar o şekil aç kapa çalıştır sıfırlanması lazım
denedim onu şifre sormaya devam etti yarım saat bekledim termal macunu yeniledim geri topladım bu modelde ana kartı komole sökmek gerekiyor bios pili zor yerde

benzerini yapmış pil bacaklarını kısa devre etmiş pili takıp bilg. aç kapa yapmakda aynı işi görür

bios pilin işi o bios ayarlarını hafızada tutmak ana kartı söksen de pil takılı olduk ça bios sıfırlanmaz

Bios'u fabrika ayarlarına alın

Hatırladığım kadarıyla benim cihazda şifre sor veya şifre sormayı kapat diye bölüm olması lazım. Sizin cihazda da olabilir

1. Şifreyi kaldırmak için de şifreyi değiştirme ekranına gelin.
  2. Mevcut şifreyi isterse girin.
  3. Yeni şifre girme kısmında ise hiçbir şey girmeden Enter > Enter yapın.
  4. Save & Exit. Artık şifre yok.

Son düzenleme:
Bios'u fabrika ayarlarına alın

Hatırladığım kadarıyla benim cihazda şifre sor veya şifre sormayı kapat diye bölüm olması lazım. Sizin cihazda da olabilir

1. Şifreyi kaldırmak için de şifreyi değiştirme ekranına gelin.
  2. Mevcut şifreyi isterse girin.
  3. Yeni şifre girme kısmında ise hiçbir şey girmeden Enter > Enter yapın.
  4. Save & Exit. Artık şifre yok.
o uyguladım kalktı şifre

Konuyu görüntüleyenler

Geri