📺Legal IPTV/M3U Liste - 180 Kanal - Türkiye, Azerbaycan, KKTC - CanlıTVme

Ekli dosyayı görüntüle 14106
CanliTVme sitesinin otomatik güncellenen M3U listesidir.
Kategoriler, Kanal İsimleri, Logolar sitedeki verilerdir.
Sitede bu bilgiler nasıl eklendiyse aynen alınmaktadır.
Stabil olmayan kanallar dahil edilmemeye çalışılmıştır.

Kanal Listesi: (Değişken olabilir, an itibarıyla yaklaşık 180 kanal)
Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

İki adres de aynı liste mi?

Allah razı olsun IPTV pro adlı apk da çalışıyor. Ama benim farklı bir sorum olacak, cross aracımda fermata auto programında YouTube açabiliyorum ayrıca m3u kodu yazacak bir alan da var, buraya sizin m3u linkini yazınca Kanal adları sembolleri çıkıyor ama açılmıyor. Bu konuyla ilgili bir bilgin var mı?

Allah razı olsun IPTV pro adlı apk da çalışıyor. Ama benim farklı bir sorum olacak, cross aracımda fermata auto programında YouTube açabiliyorum ayrıca m3u kodu yazacak bir alan da var, buraya sizin m3u linkini yazınca Kanal adları sembolleri çıkıyor ama açılmıyor. Bu konuyla ilgili bir bilgin var mı?
Teşekkür ederim. Bahsettiğiniz uygulamayı bulup kendimce test ettim ve açıldı bende. Fakat bazen sistemin sunucularında yoğunluk vb. sebeplerden kısa süreliğine açılmama gibi sorunlar olabiliyor kanallarda. Belki de o anlardan birine denk gelmiş olabilirsiniz.

Son düzenleme:

Kod:

Emeğinize sağlık teşekkürler

Teşekkürler
Cok, takiliyor acaba neden?
Takılma varsa bunun farklı sebepleri olabilir. Sunucu yoğunuluğu, kullandığınız player farkı vs.
Mesela ben Tivimate ile sorunsuz izliyorum, fakat bilgisayardan VLC ile denediğimde takılıyor, bir uyumsuzluk olabilir VLC özelinde.
Siz de mi VLC ile denediniz?

Kod:

harika düzenlenmiş özelikle azeri kanalları için teşekkürler

Kod:

görüntü kalitesini de 1080 piksel çıkarabiliyor musunuz

@ismailturret hocam eğer düzeltme sansiniz varsa bazı kanallar SS IPTV de çekmiyor daha önce böyle bir sıkıntı yoktu. Özellikle Azerbaycan klasörü sorun var.
İlginçtir telefonda televizo da çekiyor.

@ismailturret hocam elinize emeğinize sağlık. Çok teşekkür ederiz. Hocam kanal simgelerini/logolarını (özellikle de TRT1, Euro Star, Habertürk Tv) güncelleyebilirseniz çok seviniriz. Birde yayınların hem Full HD olanları hemde HD olanları olursa, Televizyonun çözünürlüğüne göre seçim yapabiliriz hocam. Çok teşekkür ederiz 😊👍🏻

Geri dönüşleriniz için teşekkürler.
@ismailturret hocam eğer düzeltme sansiniz varsa bazı kanallar SS IPTV de çekmiyor daha önce böyle bir sıkıntı yoktu. Özellikle Azerbaycan klasörü sorun var.
İlginçtir telefonda televizo da çekiyor.
Müsait bir zamanda tv'deki ssiptv uygulamasında deneyip çözmeye çalışacağım.

@ismailturret hocam elinize emeğinize sağlık. Çok teşekkür ederiz. Hocam kanal simgelerini/logolarını (özellikle de TRT1, Euro Star, Habertürk Tv) güncelleyebilirseniz çok seviniriz. Birde yayınların hem Full HD olanları hemde HD olanları olursa, Televizyonun çözünürlüğüne göre seçim yapabiliriz hocam. Çok teşekkür ederiz 😊👍🏻
Kanal simgelerinde nasıl bir sorun olduğunu anlayamadım çünkü test ettiğimde bende hepsi görünüyor. Anlık bir sorun mu oldu acaba?
Yayınların kalitesi de benim kontrolümde değil site ne verebiliyorsa o, bu liste sadece bu siteye özel ayarlandığı için böyle.
Farklı kaynaklardan daha kaliteli kanallar ekleyecek olursam ancak başka bir liste olarak bunu yaparım, ki forumda bu şekilde listeler zaten mevcut olduğu için bir de benim yapmama ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum.

Geri