Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Anlatmak istediğinizi biraz daha toparlayıp yazabilirmisiniz , sorun tam anlaşılmıyor.Merhabalar arkadaşlar play storeyi launcher olarak yapıp kim ana ekrana ekleme özelliğini ekledi bilen varsa bana yazabilir mi lütfen
Ekran görüntüsü yollar mısınız ?ben mi box cihazdaki google play store de aradigim bir eklenti cikmadi. ayni eklentiyi google launcher de aratma yaptigimda cikti. eklentiyi uzun süre önce sinetech driver den indirip kurmustum. kimin yaptigini bilmem ama güzel yapmis sagolsun.
ekran görüntüsü atmaya gerek yok kücük bir eklenti link veriyorum bakarsin icerigine girdigin zaman google play store bire bir ayni tek fark ben aradigimi bu eklentide buldum nasil oluyor orasini pek anlayamadim.Ekran görüntüsü yollar mısınız ?
Bire bir aynı dediğiniz şey , Google play store 'nin kendisi zaten. Adı üstünde 'Launcher' olan bir uygulama farklı bir market nasıl olabilir?!ekran görüntüsü atmaya gerek yok kücük bir eklenti link veriyorum bakarsin icerigine girdigin zaman google play store bire bir ayni tek fark ben aradigimi bu eklentide buldum nasil oluyor orasini pek anlayamadim.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
bir önceki yorumumda durumu kisa olaraktan izah ettim. ve ben box cihaz kullaniyorumBire bir aynı dediğiniz şey , Google play store 'nin kendisi zaten. Adı üstünde 'Launcher' olan bir uygulama farklı bir market nasıl olabilir?!
Google play launcher uygulaması 'Google tv' ler de 'play store ' simgesi açıkta olmadığı için, tıkladığınızda marketi açan bir uygulamadır.
Bende kullanıyorum güzel bir uygulama teşekkürlerAyrıca ; tüm lisanslı 'Android tv' ve 'Google tv' cihazlarım da aşağıdaki uygulamayı kullanıyorum.
Google play launcher'e hiç ihtiyacım olmadı.
https://forum.sinetech.tr/konu/tv-box-android-tv-app-drawer-uygulama-cekmecesi.4166/
Reklam olmasın diye mesajı silmiştimBende kullanıyorum güzel bir uygulama teşekkürler![]()
Güzel şeyleri de söylemek lazım demi amaReklam olmasın diye mesajı silmiştim![]()
Teşekkürler üstad .Güzel şeyleri de söylemek lazım demi ama![]()