maxxro
Üye
- Konular
- 0
Aklınıza emeğinize sağlık. Saygılar.Aktivasyon
(16/05/2025)
Bugün itibariyle depo yeniden aktiftir.
Latte veya sinetech kısa kodlarıyla eklenebilir durumdadır.
Son kullanıcı açısından yeni özellikler olmasa bile eklentilerde bazı görsel değişiklikler olduğunu fark edeceksiniz diye düşünüyorum.
M3u listesi şeklinde eklenen ve güncellenen listeler devam ettirilmiştir. Daddylive ve Vavoo eklentileri için VPN ile izleme ve VPN'siz izleme seçenekleri eskisi gibi eklenmiştir. Daddylive Events eklentisindeki events grupları yapay zekayla otomatik Türkçeleştirilerek gösteriliyor. Herhangi bir eklentiyi yapmamda öneri, teşvik veya istek veren kişilerin forumdaki rumuzlarıyla ilgili eklentilerin içeriklerinin etiket alanında görünmektedir. M3u listesi şeklinde ekli olan eklentilerde mini fragman adıyla en üstte sabit bir içerik görünmektedir. Depo ve eklentileri orijinal geliştiricilerin adresleriyle ekleyerek kullanmak için yapay zekayla oluşturulmuş mini bir tanıtım videosu diyebiliriz. Her bir eklenti alakalı olduğu şekilde listelensin ve daha kolay bulunabilsin diye eklenti kategorisine uygun görsel eklenerek listelenmektedir. Her bir eklentide, eklenti adı ve içeriğine uygun görseller oluşturularak listelenen kanalların kanal görseli olarak kullanılmıştır.
Bazı görsellerle yeni düzenTüm eklentiler kurulursa oluşacak listeleme düzeni:
Ekli dosyayı görüntüle 9130
@myway 'in listesini kullandığım myway TV eklentisi:
Ekli dosyayı görüntüle 9132
TvGarden içeriklerini izlettiğim Tv Bahçesi eklentisi:
Ekli dosyayı görüntüle 9133
Müzik TV/Radyo Kanalları eklentisi:
Ekli dosyayı görüntüle 9134
VavooTR eklentisi:
Ekli dosyayı görüntüle 9135
Daddylive Events eklentisi:
Ekli dosyayı görüntüle 9136
Daddylive VPN eklentisi:
Ekli dosyayı görüntüle 9137
Daddylive (Açık) Eklentisi:
Ekli dosyayı görüntüle 9138
Liste sahipleri ve öneri/destek verenlerin eklentilerdeki yerleri
@powerboard
Ekli dosyayı görüntüle 9139
@Memetcandal
Ekli dosyayı görüntüle 9140
@myway
Ekli dosyayı görüntüle 9141
@tıngırmıngır
Ekli dosyayı görüntüle 9142
@patr0n ( Her yerde adı olsa yeridir. Manevi desteği O'nun gibi kimse veremez) )
Ekli dosyayı görüntüle 9143
@hanci
Ekli dosyayı görüntüle 9144
@fsozkan
Ekli dosyayı görüntüle 9145