Latte - Sinetech Cloudstream Deposu

IPTVSevenler dahil olmak üzere forumdaki diğer liste sahiplerinin de eklentileri eklensin mi?

• Kesinlikle

Oy: 270 76.1%
  • Gerek yok

Oy: 27 7.6%
  • Spor kanallarına özel Vavoo/Daddylive olabilir.

Oy: 111 31.3%

• Kullanılan toplam oy
    355
Abi o kadar kanalı teker teker M3u ya çevirmek saatlerini almıştır 🫣
Tek tek almadım ama onlara özel kod hazırladım. Otomatik olarak her bir ülkenin json dosyasındaki name, iptvurls ve country değerlerini m3u listesi haline getiriyorum tek bir dosyada birleştirip. Ülke kısaltmalarını otomatik olarak Türkçe ülke ismi haline getirip grup adı yapıyorum.
Her 2 saatte bir de aynı işlem tekrarlanıp tüm dosyalar baştan kontorl ediliyor ülkelere ait ve yenileriyle değişiyor ya da yenileri ekleniyor.

Elinize sağlık.Sadece dizi ve film siteleri güncel kalsın açıldığında ,bulunamıyor demesin yeterli,canlı yayınlarda olursa üstüne çilek olur.tekrardan emekverip uğraştığınız için teşekkürler arkadaşlar.

Merhabalar , kekikdevam ve nikstream 'da belgeselleri yüklememe rağmen ana akrana belgeseller sekmesi gelmiyor, seyredemiyorum. Nedeni ne olabilir?
Merhaba,
bu konuyla alakası yok sorunun ama tahminimce kurulum sırasında izlemek istediğiniz içeriklerden documentary olanı işaretlememiş olabilirsiniz.

İlk kurulumda ülke ve dil seçiminden sonra kategori seçimi var. Oradan seçmediğiniz olursa kursanız da menülerde görünmeyebilir.

Ayarlar/Sağlayıcılar sekmesine girip tercih edilen medyadan seçin hepsini öyle deneyin.

Son düzenleme:
Elinize sağlık.Sadece dizi ve film siteleri güncel kalsın açıldığında ,bulunamıyor demesin yeterli,canlı yayınlarda olursa üstüne çilek olur.tekratdan emekverip uğraştığınız için teşekkürler arkadaşlar.
Film ve Dizi @powerboard 'un listeleri.
Dizileri onun direkt linkinden alıyorum ama filmleri o güncelledikçe kendi repoma atıp güncelliyorum genelde.

Yani o listelerini kaldırmadığı sürece her daim devam eder aynı şekilde 😅

Canlı TV için de önce tvgarden'ın listesini çektim.
Sırada freeiptv listesi var. O da sürekli güncelleniyor ona da ayrıca bir canlı tv eklemeyi düşünüyorum.

Alternatifli olsun diye canlı tv seçeneklerini arttırmayı düşünüyorum sürekli güncellenenleri buldukça.

Teşekkürler üstad, evet dünki durumlardı. Ben de; cs sürüm değiştireceğim, sizin yazdığınızı indiriyordum, uzantı sonu 2906261 olanı.
Saygılar
hocam yorumunuz benim verdiğim cevap için sanırım fakat benim sorunsuz kullandığım sürüm 29009894 .Ben 2906261 sürümünde sorun yaşadım tabi herkesin sistemi ve kullandığı cihaz farklı tavsiyem hem 29009894 hem 2906261 sürümünü yükleyin ve vpn ile test edin

Yeni eklenti dahil edilmiştir. Tv Bahçesi 😂

Görsel iyileştirmeler ve düzenlemeler yapılmıştır.
@tıngırmıngır 'ın önerisi üzerine TvGarden Github deposundaki json dosyalarında m3u listesi olmamalarına rağmen bulunan tv kanalları için (youtube içerikleri dahil edilmedi) bir eklenti daha ekledim.
  • Her 2 saatte bir liste güncelleniyor.
  • Türkiye kanalları en üstte gösterilecek şekilde düzenlendi.
  • 160 Ülke kanalı bulunuyor.
  • 4800+ adet kanal bulunuyor.
  • En fazla kanala sahip ülke şu anda 1238 kanal ile Amerika Birleşik Devleti Görünüyor.
  • Alternatifli kanallar parantez içerisinde rakamlarla gösteriliyor Kanal Adı (1), Kanal Adı (2) vb.
  • Liste bana ait olmadığı için çalışmayan kanallar için yorum yapmazsanız sevinirim ama gördüğüm kadarıyla hemen hemen birçoğu çalışıyor.
  • Bilgisayarda WSA ile Cloudstream üzerinden baktığımda VPN gerektirmiyor gibi görünüyor ama ihtiyacı olan olursa kullanmak zorunda kalabilir.

Github deposu yeni içeriği:

Ekli dosyayı görüntüle 6212

Merhaba,
bu konuyla alakası yok sorunun ama tahminimce kurulum sırasında izlemek istediğiniz içeriklerden documentary olanı işaretlenmiş olabilirsiniz.

İlk kurulumda ülke ve dil seçiminden sonra kategori seçimi var. Oradan seçmediğiniz olursa kursanız da menülerde görünmeyebilir.

Ayarlar/Sağlayıcılar sekmesine girip tercih edilen medyadan seçin hepsini öyle deneyin.
çözdüm , teşekkür ederim

hocam yorumunuz benim verdiğim cevap için sanırım fakat benim sorunsuz kullandığım sürüm 29009894 .Ben 2906261 sürümünde sorun yaşadım tabi herkesin sistemi ve kullandığı cihaz farklı tavsiyem hem 29009894 hem 2906261 sürümünü yükleyin ve vpn ile test edin
Onu indireyim, benim kullandığım cihaz; zidoo z9xpro. armv7 olan apk lar kuruluyor,
Tekrar teşekkür ederim.

Te

Tercih edilen medya kısmında sadece " Movie " seçiliymiş , oradaki her şeyi seçtim belgeseller çıktı.
Doğru tahmin etmişim demek ki.

Bu konu aklınızda olsun o zaman. Olur da silip baştan kurarsanız ilk baştaki ülke ve dil seçiminden sonra işaretlersiniz izlemek istediklerinizi.
Aklınızda olsun NSWF olarak geçen yetişkin içerikler için olan kategori. Çocuk vs varsa onu seçmeden kullanmanız iyi olabilir. Repolardaki o içerikler kurulsa da görünmez böylece aynı belgesel konusunda yaşadığınız sorun gibi.

Yeni eklenti dahil edilmiştir. Tv Bahçesi 😂

Görsel iyileştirmeler ve düzenlemeler yapılmıştır.
@tıngırmıngır 'ın önerisi üzerine TvGarden Github deposundaki json dosyalarında m3u listesi olmamalarına rağmen bulunan tv kanalları için (youtube içerikleri dahil edilmedi) bir eklenti daha ekledim.
  • Her 2 saatte bir liste güncelleniyor.
  • Türkiye kanalları en üstte gösterilecek şekilde düzenlendi.
  • 160 Ülke kanalı bulunuyor.
  • 4800+ adet kanal bulunuyor.
  • En fazla kanala sahip ülke şu anda 1238 kanal ile Amerika Birleşik Devleti Görünüyor.
  • Alternatifli kanallar parantez içerisinde rakamlarla gösteriliyor Kanal Adı (1), Kanal Adı (2) vb.
  • Liste bana ait olmadığı için çalışmayan kanallar için yorum yapmazsanız sevinirim ama gördüğüm kadarıyla hemen hemen birçoğu çalışıyor.
  • Bilgisayarda WSA ile Cloudstream üzerinden baktığımda VPN gerektirmiyor gibi görünüyor ama ihtiyacı olan olursa kullanmak zorunda kalabilir.

Github deposu yeni içeriği:

Ekli dosyayı görüntüle 6212
Bu "Tv Bahçesi" ni " Depo ekle" kısmına mı yazacağız ?

çok teşekkür ederim elinize sağlık muhteşem olmuş

Bu "Tv Bahçesi" ni " Depo ekle" kısmına mı yazacağız ?
Hayır sadece Latte (L büyük) yazarak ekliyorsunuz.
Yüklendikten sonra tıklayınca üç içeriği de görür ve istediklerinizi indir diyerek kurabilirsiniz.
power Dizi dizi kategorisinde, power Sinema film kategorisinde ve TV Bahçesi canlı kategorisinde yer alıyor. Ama ilk açışta üçünü de alt alta görürsünüz.

Hayır sadece Latte (L büyük) yazarak ekliyorsunuz.
Yüklendikten sonra tıklayınca üç içeriği de görür ve istediklerinizi indir diyerek kurabilirsiniz.
power Dizi dizi kategorisinde, power Sinema film kategorisinde ve TV Bahçesi canlı kategorisinde yer alıyor. Ama ilk açışta üçünü de alt alta görürsünüz.
Teşekkür ederim , ellerinize , emeğinize sağlık

Tek tek almadım ama onlara özel kod hazırladım. Otomatik olarak her bir ülkenin json dosyasındaki name, iptvurls ve country değerlerini m3u listesi haline getiriyorum tek bir dosyada birleştirip. Ülke kısaltmalarını otomatik olarak Türkçe ülke ismi haline getirip grup adı yapıyorum.
Her 2 saatte bir de aynı işlem tekrarlanıp tüm dosyalar baştan kontorl ediliyor ülkelere ait ve yenileriyle değişiyor ya da yenileri ekleniyor.
Baya iyiymiş banada lazım böyle bir sistem 😅

Film ve Dizi @powerboard 'un listeleri.
Dizileri onun direkt linkinden alıyorum ama filmleri o güncelledikçe kendi repoma atıp güncelliyorum genelde.

Yani o listelerini kaldırmadığı sürece her daim devam eder aynı şekilde 😅

Canlı TV için de önce tvgarden'ın listesini çektim.
Sırada freeiptv listesi var. O da sürekli güncelleniyor ona da ayrıca bir canlı tv eklemeyi düşünüyorum.

Alternatifli olsun diye canlı tv seçeneklerini arttırmayı düşünüyorum sürekli güncellenenleri buldukça.

eline saglik abi.
yine 1-2 tavsiyem olacak, akil yurutelim deyu:

> gelistirmeye calistigin freeiptv'yi latte icine ekstra olarak eklemektense bahce ile beraber ikisini harmanlasan tek potada, olmuyor mu? alternatifli gorunur, liste degistirmeye calismayiz.

> yine sesli dusunuyorum: bu psinema ve pdiziyi de tek potada eritmek mumkun olmuyor mu? yani ille dizi izlemek icin diziye tiklamama gerek kalmasin, pdizisinema diye tek bir liste olsa olmuyor mu? klasik film sitelerinde oldugu gibi.

Geri