B blockades Üye Puan 13 Çözümler 0 Katılım 7 Nisan 2025 Mesajlar 35 Beğeni 35 Puan 13 Şehir Mersin @blockades Bugün 13:05 #1,401 aerithpalmon' Alıntı: Evet bu çalışıyor teşekkür ederim ama bunda da NetShort dizilerinde Türkçe altyazı yok uygulamadan dolayı mı yoksa bende mi sorun var? Genişletmek için tıkla ... üzgünüm ben kullanmıyorum o yüzden bilmiyorum
aerithpalmon' Alıntı: Evet bu çalışıyor teşekkür ederim ama bunda da NetShort dizilerinde Türkçe altyazı yok uygulamadan dolayı mı yoksa bende mi sorun var? Genişletmek için tıkla ... üzgünüm ben kullanmıyorum o yüzden bilmiyorum
S smtmrc Üye Puan 15 Çözümler 0 Katılım 14 Eylül 2026 Mesajlar 13 Beğeni 45 Puan 15 Şehir İstanbul @smtmrc 20 dakika önce #1,402 aerithpalmon' Alıntı: Evet bu çalışıyor teşekkür ederim ama bunda da NetShort dizilerinde Türkçe altyazı yok uygulamadan dolayı mı yoksa bende mi sorun var? Genişletmek için tıkla ... Benim repoya bakın isterseniz bende alt yazılar vardı benim repoda da çalışmazsa sizin uygulamanız ile ilgili problem olabilir. Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun. !mrc-cs
aerithpalmon' Alıntı: Evet bu çalışıyor teşekkür ederim ama bunda da NetShort dizilerinde Türkçe altyazı yok uygulamadan dolayı mı yoksa bende mi sorun var? Genişletmek için tıkla ... Benim repoya bakın isterseniz bende alt yazılar vardı benim repoda da çalışmazsa sizin uygulamanız ile ilgili problem olabilir. Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun. !mrc-cs
Wiojelt Paylaşımcı Puan 46 Çözümler 0 Katılım 17 Aralık 2025 Mesajlar 185 Beğeni 348 Puan 46 Konum ✨✨paradis✨✨ Web sitesi github.com Şehir Diyarbakır @Wiojelt 8 dakika önce #1,403 aerithpalmon' Alıntı: Herkese merhaba dramadizilerim sitesinin bulunduğu bildiğiniz bir repo var mı Kraptordaki çalışmıyor da Genişletmek için tıkla ... bizim repolarda da var heee ayıktırıyım son güncellemeyle gelmişti yansıyınca görünür olur
aerithpalmon' Alıntı: Herkese merhaba dramadizilerim sitesinin bulunduğu bildiğiniz bir repo var mı Kraptordaki çalışmıyor da Genişletmek için tıkla ... bizim repolarda da var heee ayıktırıyım son güncellemeyle gelmişti yansıyınca görünür olur