Kraptor reposu kapanmış, bilgisi olan var mı?

Geliştirici arkadaşlara sonsuz teşekkürler tabiki bunu her fırsatta dile getiriyor ve haklarını teslim ediyoruz seninde ayrıca yardımlarını vurgulamak ta gerekiyor
Rica ederim hocam yardımcı olabildiysek iyi

Kraptor kapatmasaydi iyiydi ama artik yapacak birsey yok yenileri var cloudstream bölümünde gelistirici arkadaşlarin repolar var onlarda fazlasıyla yetiyor
Aynen sağolsun zarında saglam emek verdiler birçok kaynak eklediler. Ama yeter deyince diğer arkadaşlar eksikliği giderdi.

Sanada @manitux a da çok teşekkür ederim. Bende denedim çalışıyor. 🤲🤲🤲🤲 Emeklerinize yüreğinize sağlık.
Hocam, asıl sana teşekkür ederiz, ne güzel konu açmışsın😉
Pltmustafa nın gecikmeden olaya el atması, manitux, wio ve sonrasında TheLastOne ın harmanlamasıyla CS direkten döndü😁

Pltmustafa nın gecikmeden olaya el atması, manitux, wio ve sonrasında TheLastOne ın harmanlamasıyla CS direkten döndü😁
Kraptorun gidişi cok keyfimi kacirdi bütün düzen bozuldu bu yüzden biraz alevlendirme iyi oldu gelistirici arkadaşlar arayi kapatti sagolsunlar 3 cillop repo cikardi sinetech dorduncu yolda mrc geliyor 😁

repo işi tamam yeter saliyom

Son düzenleme:
Teşekkür ederim ama biri elbet açacaktı. Ben tekrar emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu grubuda seviyorum. Herkes bir birine çok yardımcı. Allah herkeseten razı olsun.

evet malesef diğer yere giremiyoruz kendimi 2. sınıf vatandaş hissediyorum..

evet malesef diğer yere giremiyoruz kendimi 2. sınıf vatandaş hissediyorum..
Oradaki hemen herşey, bu başlıkta da paylaşıldı, tek sorun biraz bölük pörçük. Mesela, tüm yeni repolar bir başlık altında. Aynı repolar, ya da büyük bölümü, burada da paylaşıldı. Büyük beklenti içinde olmayın

Geri