Kraptor reposu kapanmış, bilgisi olan var mı?

Tamam TheLastone

kraptor domain listesini silmiş. Ekşentiler ondan dolayı çalışmıyor. Tüm cs3 leri tek tek düzenlemek gerekecek

Buradaki Yeşilçam filmlerine tıklayınca Ginikocanlı benzeri kısa videolar çıkıyor. Üç dört tanesine tıkladım, bu tür video açtı. Şu durumda çalışan Yeşilçam yok.
daha geliştiriyorum yeşilçam ı yayınladım test etmedim. gece 2 idi uyudum arkadaşlar :D yapıyorum yavaş yavaş yapabilirsem inatbox u da eklemye çalışacam.

Aytzey kraptor forku yeniden repoyu acmis muhtemelen gunceleme verecek

Bazen görmezden gelmek iyidir bu forumda maalesef okuduğunu anlamayan ya da hiç okumayan bir kitle var. Senin değerli katkıların olmasa herşey daha kötü hal alacak ben kendi adıma teşekkür ederim.

Bazen görmezden gelmek iyidir bu forumda maalesef okuduğunu anlamayan ya da hiç okumayan bir kitle var. Senin değerli katkıların olmasa herşey daha kötü hal alacak ben kendi adıma teşekkür ederim.
Rica ederim hocam forumlar niye var yardım gerektiğinde iş yapmasi icin ama en azından biraz araştırarak yada buradaki konulari takip ederek cogu sey bulunabilir aslinda denemek arastirmak zor olmamalı ben cloudstreami seviyorum rahat geliyor kraptor kapatti bir eksiklik oldu sagolsun bu forumdaki geliştirici arkadaşlar o açığı kapatti plt mustafa, manitux,wiojelt asıl emek onlarin burada link yapistirmak kolay is

Güncel kraptor benzeri link özele atar mısınız, teşekkür ederim

Birisi kraptor'u tam olarak devralıp, arada sırada güncelleme verse yeter valla benim için
Kraptor kapatmasaydi iyiydi ama artik yapacak birsey yok yenileri var cloudstream bölümünde gelistirici arkadaşlarin repolar var onlarda fazlasıyla yetiyor

Kraptor kapatmasaydi iyiydi ama artik yapacak birsey yok yenileri var cloudstream bölümünde gelistirici arkadaşlarin repolar var onlarda fazlasıyla yetiyor
Geliştirici arkadaşlara sonsuz teşekkürler tabiki bunu her fırsatta dile getiriyor ve haklarını teslim ediyoruz seninde ayrıca yardımlarını vurgulamak ta gerekiyor

Geri