Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu sistemin aktif olduğundan benim haberim yoktu diğer moderatör arkadaşlarımızla sabah konuştuk ve kaldırılmasına karar verdik. Şu an forumda konuların yukarıya çıkmasının tek yolu kullanıcıların mesaj atması.
Aynı kullanıcı, konu gereği olmadığı halde sürekli kendi başlığını yukarıya çıkarmak için mesaj atarsa uyarı alır.
Bazı konular yapısı gereği istisna tabii ki, mesela bir arkadaşımız günlük rating sonuçlarını paylaşıyor ya da vizyona giren filmleri, o tip konularda başkası mesaj atmasa da kendisi atabilir.
Alınan karara saygı duyarım.
Ben düşüncemi belirtmek isterim.
Bence yanlış bir karar.
Bunu günlük 1 konu yüksetme hakkı olsa daha iyi olur diye düşünüyorum.
Çünki konu başlığında ilk mesajdaki içeriği düzenleyip güncel bilgi veya link paylaşımları eklenebiliyor ve forum içindeki kullanıcılara güncel bilgi veya paylaşımların daha hızlı kolay ulaşılabilmesine olanak sağlıyor.
Eğer güncelleme yapacaksınız benim gibi güncellendi diyerek yeni mesaj atabilirsiniz ama güncelleme yapmadan sadece yukarı taşınsın diye mesaj atiyorsaniz uyarı alırsınız onu demek istiyor yönetici.