konu kilit

Logout oldu calismiyor net

Teşekkürler.
Netflix'i denedim oldu ama 2 dk sürmedi bile, kategorilerden birine tıkladım giriş yapma sayfasına attı.
Şimdi en baştan denesem de olmuyor, galiba ya birisi logout yaptı da cookie iptal oldu ya da Netflix'in kendisi farklı cihazlardan/ip'lerden aynı cookie ile bağlanıldığını fark edince cookie'yi iptal etti.
guncellendi

KABUL ETMIYOR

Elinize sağlık. Udemy için denedim, birinin Udemy hesabını açtı ama kurslar yine satın alınmalık şekilde. Kendi hesabımdan farkını anlamadım ?

Ahmet netfelix patladı haberin olsun Session expired access again from Dashboard (Oturumunuz süresi doldu kontrol panelinden erişebilirsiniz) diyor.
Amazon Prime hâlâ çalışıyor emeğine sağlık.

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-12-23 000323.png
    Ekran görüntüsü 2025-12-23 000323.png
    2 MB · Görüntüleme: 14
Son düzenleme:
Elinize sağlık. Udemy için denedim, birinin Udemy hesabını açtı ama kurslar yine satın alınmalık şekilde. Kendi hesabımdan farkını anlamadım ?
almak istediğiniz kursu o hesaba giros yapinca arama kutugucuna yaz eğer gelirde enroll now yaz yada kursu al der ama fiyat cikmaz

netflix esas hesap güncellendi

Eline saglik ustad. Windows'ta calisiyor, bir umut ChromeOSte denedim olmadi.

emeğine sağlık Ahmet kardeşim Allah razı olsun.

almak istediğiniz kursu o hesaba giros yapinca arama kutugucuna yaz eğer gelirde enroll now yaz yada kursu al der ama fiyat cikmaz
Açıklama için teşekkür ederim ama cookie herhalde sona ermiş, artık çalışmıyor.

Geri