KONU KİLİT

Base nedir ? Android tabanlı mı olacak Web tabanlı mı ? Ya da sosyal medya gibi bir şey mi inşaa etmek istiyorsunuz. Streaming platform mu ?

Merhaba değerli forum üyeleri,

Film, dizi ve spor tutkunlarının izleme alışkanlıklarını kökten değiştirecek, Türkiye'de benzeri olmayan yenilikçi bir yazılım projesini duyurmaktan heyecan duyuyorum. Amacımız, tüm güncel film, dizi ve canlı spor etkinliklerini tek bir çatı altında toplayan, bununla da kalmayıp izleme deneyimini zengin sosyal özelliklerle birleştiren yeni nesil bir sosyal izleme platformu yaratmaktır.

Projemizin temel altyapısı tamamlanmış durumda ve bu vizyonu hayata geçirmek için bizimle aynı tutkuyu paylaşan gönüllü ekip arkadaşları arıyoruz.

Vizyonumuz: İzlemekten Daha Fazlası

Artık aradığınız bir filmi farklı servislerde aramanıza, güncel dizinin yeni bölümünü kaçırmanıza veya önemli bir maçın canlı yayın linkini bulmak için vakit kaybetmenize son! Platformumuz, tüm bu içeriklere anında erişim sağlarken, bu deneyimi tamamen sosyal ve interaktif bir hale getirmeyi hedefliyor. Maç izlerken yüzlerce taraftarla aynı anda sohbet ettiğinizi, dizi finalini arkadaşlarınızla kendi özel video odanızda canlı tepkiler vererek izlediğinizi hayal edin. İşte biz bu hayali gerçekleştiriyoruz.

Platformun Detaylı Teknik Özellikleri ve Yetenekleri:

Aşağıda, projemizin sahip olacağı ve geliştirmeyi hedeflediğimiz tüm özellikleri bulabilirsiniz:

I. Topluluk ve Sosyal Etkileşim Merkezi

• Grup Sohbet Odaları: Her dizi, film veya spor kulübü için özel sohbet odaları. Herkese açık, şifre korumalı veya gizli gruplar oluşturma imkanı.
  • Birebir Özel Sohbet: Kullanıcılar arası güvenli ve anlık mesajlaşma.
  • Görüntülü ve Sesli Sohbet: Arkadaşlarınızla özel "izleme partileri" düzenlemek için entegre, yüksek kaliteli görüntülü ve sesli görüşme (LiveKit ve Agora desteği ile).
  • Arkadaşlık Sistemi ve Yakındaki Kişiler: Ortak zevklere sahip yeni arkadaşlar bulun ve çevrenizdeki diğer kullanıcıları keşfedin.
  • Yapay Zeka Destekli Sohbet Botları: Kullanıcılara yardımcı olan, sık sorulan soruları yanıtlayan ve topluluğu canlı tutan akıllı botlar.
II. Gelişmiş Medya ve Paylaşım Deneyimi

• Anlık Bildirimler (Web Push): Takip ettiğiniz bir dizi başladığında veya önemli bir maç gol olduğunda anında bildirim alın.
  • GIF, Emoji ve Sticker Paylaşımı: Giphy/Tenor entegrasyonu ile sohbetleri daha eğlenceli hale getirin.
  • Video Arama ve Paylaşma: Sohbet sırasında YouTube'dan videolar arayıp anında paylaşın.
  • Entegre Müzik/Radyo Çalar: Platformda vakit geçirirken arka planda müzik veya radyo dinleme imkanı.
  • Ekran Görüntüsü Paylaşımı: İzlediğiniz içeriğin en heyecanlı anını tek tıkla yakalayıp arkadaşlarınızla paylaşın.
  • Sesli Mesajlaşma: Yazmak yerine konuşarak hızlıca iletişim kurun.
III. Güçlü ve Güvenli Altyapı

• Yüksek Performanslı Sohbet: Hem paylaşımlı hostingler için AJAX hem de anlık iletişim için Swoole (WebSocket) tabanlı esnek altyapı.
  • Bulut Depolama (Cloud Storage): Amazon S3 ve uyumlu servisler ile dosya ve medya depolama, sunucu yükünü hafifletme.
  • PWA (Progressive Web App): Platformu telefonunuza veya bilgisayarınıza bir uygulama gibi kurarak hızlı erişim sağlayın.
  • API Desteği ve SSO: Mevcut web siteleri (WordPress, WoWonder vb.) ile kolay entegrasyon ve tek tıkla giriş imkanı.
  • Yapay Zeka Destekli Moderasyon: Google Cloud Vision ve SightEngine ile uygunsuz resimleri, Perspective API ile küfür ve hakareti otomatik olarak filtreleyerek güvenli bir ortam sağlama.
  • IP ve Cihaz Bazlı Engelleme (IP & Fingerprint Ban): Platform huzurunu bozan kişilerin farklı hesaplarla geri dönmesini engelleme.
IV. Özelleştirme ve Esneklik

• Çoklu Dil Desteği: Platformu farklı dillerde kullanma imkanı.
  • Misafir Girişi: Üye olmadan belirli sohbet odalarına katılma ve platformu deneme olanağı.
  • Özelleştirilebilir Profil ve Grup Alanları: Kullanıcıların ve grupların kendilerini ifade etmesi için özel bilgi alanları oluşturma.
  • Detaylı Rol ve İzin Yönetimi: Hem site geneli hem de grup içi farklı yetkilere sahip kullanıcı rolleri (admin, moderatör vb.) tanımlama.
  • E-posta ve Mobil Onay Sistemi: Güvenli ve doğrulanmış kullanıcı profilleri.

Kimi Arıyoruz?

Bu büyük vizyonu gerçeğe dönüştürmek için gönüllülük esasıyla çalışacak, tutkulu ekip arkadaşlarına ihtiyacımız var:

• Proje ve Topluluk Yöneticileri
Bu alanlarda öğrenmeye hevesli ve bu projenin bir parçası olmak isteyen herkesin başvurusu bizim için çok değerlidir.

Nasıl Katılabilirsiniz?

Eğer bu proje sizi de heyecanlandırdıysa ve ekibimize katılmak isterseniz, lütfen bu konu altından yazın veya bana özel mesaj ile ulaşın.

Destekleriniz ve ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla.
@pablorate Kardesim Eline Sağlık Guzel Dusunmussun Lakin Tam Kavrayamadık. Daha Detaylı
Bir Anlatım İyi Olur.Bu Yapacağiniz Proje Apk"mi Olacak Yoksa Ayri Bir Sitemi Olacak Veya M3u Listesimi Olacak.İlk Once Birer Saat Test Verip Daha Sonra Ucretlimi Olacak Uyelik Sistemi İle Ayri Bir Siteye Uyemi Olunacak Projeniz Ucretli Olacaksa Bu Yasak Forum İlk Once Bunlari Belirtirseniz Cok İyi Olur Forumda Ucretli İptv Satisi Yasak.
+Uyelik Sistemi Olacaksa Kullanicilarin Kisisel Bilgilerini Her Ne Sartla Olursa Olsun Konuya Yazmamalari Gerek Bu Cok Hassas Bir Konu Buna Dikkat Edilmesi Gerek.
Anladigim Kadariyla Deep Tv Pro"ya Benzer Bir Apk Yapacaksiniz Tahminim Bu Sekilde.
Sizden Daha Detayli Bir Aciklama Bekliyoruz.Saygılarımla.
Kargo1975

Merhaba değerli forum üyeleri,

Film, dizi ve spor tutkunlarının izleme alışkanlıklarını kökten değiştirecek, Türkiye'de benzeri olmayan yenilikçi bir yazılım projesini duyurmaktan heyecan duyuyorum. Amacımız, tüm güncel film, dizi ve canlı spor etkinliklerini tek bir çatı altında toplayan, bununla da kalmayıp izleme deneyimini zengin sosyal özelliklerle birleştiren yeni nesil bir sosyal izleme platformu yaratmaktır.

Projemizin temel altyapısı tamamlanmış durumda ve bu vizyonu hayata geçirmek için bizimle aynı tutkuyu paylaşan gönüllü ekip arkadaşları arıyoruz.

Vizyonumuz: İzlemekten Daha Fazlası

Artık aradığınız bir filmi farklı servislerde aramanıza, güncel dizinin yeni bölümünü kaçırmanıza veya önemli bir maçın canlı yayın linkini bulmak için vakit kaybetmenize son! Platformumuz, tüm bu içeriklere anında erişim sağlarken, bu deneyimi tamamen sosyal ve interaktif bir hale getirmeyi hedefliyor. Maç izlerken yüzlerce taraftarla aynı anda sohbet ettiğinizi, dizi finalini arkadaşlarınızla kendi özel video odanızda canlı tepkiler vererek izlediğinizi hayal edin. İşte biz bu hayali gerçekleştiriyoruz.

Platformun Detaylı Teknik Özellikleri ve Yetenekleri:

Aşağıda, projemizin sahip olacağı ve geliştirmeyi hedeflediğimiz tüm özellikleri bulabilirsiniz:

I. Topluluk ve Sosyal Etkileşim Merkezi

• Grup Sohbet Odaları: Her dizi, film veya spor kulübü için özel sohbet odaları. Herkese açık, şifre korumalı veya gizli gruplar oluşturma imkanı.
  • Birebir Özel Sohbet: Kullanıcılar arası güvenli ve anlık mesajlaşma.
  • Görüntülü ve Sesli Sohbet: Arkadaşlarınızla özel "izleme partileri" düzenlemek için entegre, yüksek kaliteli görüntülü ve sesli görüşme (LiveKit ve Agora desteği ile).
  • Arkadaşlık Sistemi ve Yakındaki Kişiler: Ortak zevklere sahip yeni arkadaşlar bulun ve çevrenizdeki diğer kullanıcıları keşfedin.
  • Yapay Zeka Destekli Sohbet Botları: Kullanıcılara yardımcı olan, sık sorulan soruları yanıtlayan ve topluluğu canlı tutan akıllı botlar.
II. Gelişmiş Medya ve Paylaşım Deneyimi

• Anlık Bildirimler (Web Push): Takip ettiğiniz bir dizi başladığında veya önemli bir maç gol olduğunda anında bildirim alın.
  • GIF, Emoji ve Sticker Paylaşımı: Giphy/Tenor entegrasyonu ile sohbetleri daha eğlenceli hale getirin.
  • Video Arama ve Paylaşma: Sohbet sırasında YouTube'dan videolar arayıp anında paylaşın.
  • Entegre Müzik/Radyo Çalar: Platformda vakit geçirirken arka planda müzik veya radyo dinleme imkanı.
  • Ekran Görüntüsü Paylaşımı: İzlediğiniz içeriğin en heyecanlı anını tek tıkla yakalayıp arkadaşlarınızla paylaşın.
  • Sesli Mesajlaşma: Yazmak yerine konuşarak hızlıca iletişim kurun.
III. Güçlü ve Güvenli Altyapı

• Yüksek Performanslı Sohbet: Hem paylaşımlı hostingler için AJAX hem de anlık iletişim için Swoole (WebSocket) tabanlı esnek altyapı.
  • Bulut Depolama (Cloud Storage): Amazon S3 ve uyumlu servisler ile dosya ve medya depolama, sunucu yükünü hafifletme.
  • PWA (Progressive Web App): Platformu telefonunuza veya bilgisayarınıza bir uygulama gibi kurarak hızlı erişim sağlayın.
  • API Desteği ve SSO: Mevcut web siteleri (WordPress, WoWonder vb.) ile kolay entegrasyon ve tek tıkla giriş imkanı.
  • Yapay Zeka Destekli Moderasyon: Google Cloud Vision ve SightEngine ile uygunsuz resimleri, Perspective API ile küfür ve hakareti otomatik olarak filtreleyerek güvenli bir ortam sağlama.
  • IP ve Cihaz Bazlı Engelleme (IP & Fingerprint Ban): Platform huzurunu bozan kişilerin farklı hesaplarla geri dönmesini engelleme.
IV. Özelleştirme ve Esneklik

• Çoklu Dil Desteği: Platformu farklı dillerde kullanma imkanı.
  • Misafir Girişi: Üye olmadan belirli sohbet odalarına katılma ve platformu deneme olanağı.
  • Özelleştirilebilir Profil ve Grup Alanları: Kullanıcıların ve grupların kendilerini ifade etmesi için özel bilgi alanları oluşturma.
  • Detaylı Rol ve İzin Yönetimi: Hem site geneli hem de grup içi farklı yetkilere sahip kullanıcı rolleri (admin, moderatör vb.) tanımlama.
  • E-posta ve Mobil Onay Sistemi: Güvenli ve doğrulanmış kullanıcı profilleri.

Kimi Arıyoruz?

Bu büyük vizyonu gerçeğe dönüştürmek için gönüllülük esasıyla çalışacak, tutkulu ekip arkadaşlarına ihtiyacımız var:

• Proje ve Topluluk Yöneticileri
Bu alanlarda öğrenmeye hevesli ve bu projenin bir parçası olmak isteyen herkesin başvurusu bizim için çok değerlidir.

Nasıl Katılabilirsiniz?

Eğer bu proje sizi de heyecanlandırdıysa ve ekibimize katılmak isterseniz, lütfen bu konu altından yazın veya bana özel mesaj ile ulaşın.

Destekleriniz ve ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla.
Öncelikle, projemize olan ilginiz ve dikkatiniz için tekrar teşekkür ederim. Daha net anlaşılması için aşağıda projemizin bazı kritik noktalarını açık şekilde paylaşıyorum:

❓ Proje Nedir, Ne Değildir?

Projemiz, kullanıcıların farklı medya içeriklerini (film, dizi, spor karşılaşmaları vb.) sosyal bir ortamda izleyip yorumlayabileceği, topluluklarla etkileşime geçebileceği interaktif bir medya deneyimi platformudur.

Yani bu bir:

• ❌ IPTV sunucusu değildir.
  • ❌ Korsan yayın servisi değildir.
  • ✅ Sosyal medya destekli, kullanıcıların kendi içerik tercihlerini organize edip paylaşabildiği bir izleme platformudur.

📡 M3U Listeleri Olacak mı?

Evet, platform üzerinden herhangi bir yayın barındırmadan, kullanıcıların erişebileceği halka açık, internet üzerinde yayında m3u linkleri organize edilecektir.

• Bu m3u listeleri platformda yayın yapılmadan, sadece kullanıcıların kendi oynatıcılarında kullanabilecekleri kaynak bağlantılar olarak sunulacaktır.
  • Hiçbir şekilde platform sunucularında içerik barındırılmayacak, oynatılmayacak veya dağıtılmayacaktır.

Kısacası: Biz yayını yapmayacağız, sadece yayının nerede olduğunu göstereceğiz.

💻 Teknik Formatı Nedir?

• Başlangıçta PWA (Progressive Web App) formatında çalışacak (yani hem web, hem mobil uyumlu).
  • Geliştirme sürecinde talep doğrultusunda Android APK olarak da hazırlanabilir.
  • Ancak APK olsa dahi yayın platformu olmayacak, sadece yukarıda bahsettiğimiz sosyal içerik + kaynak paylaşımı için bir arayüz sunacaktır.

🔐 Üyelik ve Gizlilik Konusu

• Platformda üyelik sistemi olacak ama kişisel veriler (TC, telefon vs.) asla talep edilmeyecek.
  • E-posta ile kayıt, kullanıcı adı ve isteğe bağlı profil resmi gibi basit bilgiler dışında hiçbir bilgi istenmeyecektir.
  • Kullanıcıların kişisel bilgileri forumda veya platformda paylaşması kesinlikle yasaktır ve açık şekilde uyarılacaktır.

💰 Ücretli mi?

Hayır, proje şu anda tamamen ücretsiz olacak şekilde planlanmıştır.
İleride sunucu maliyetleri için isteğe bağlı destek mekanizmaları (bağış gibi) entegre edilebilir. Ancak hiçbir içerik ücretli olarak satılmayacaktır.

Öncelikle, projemize olan ilginiz ve dikkatiniz için tekrar teşekkür ederim. Daha net anlaşılması için aşağıda projemizin bazı kritik noktalarını açık şekilde paylaşıyorum:

❓ Proje Nedir, Ne Değildir?

Projemiz, kullanıcıların farklı medya içeriklerini (film, dizi, spor karşılaşmaları vb.) sosyal bir ortamda izleyip yorumlayabileceği, topluluklarla etkileşime geçebileceği interaktif bir medya deneyimi platformudur.

Yani bu bir:

• ❌ IPTV sunucusu değildir.
  • ❌ Korsan yayın servisi değildir.
  • ✅ Sosyal medya destekli, kullanıcıların kendi içerik tercihlerini organize edip paylaşabildiği bir izleme platformudur.

📡 M3U Listeleri Olacak mı?

Evet, platform üzerinden herhangi bir yayın barındırmadan, kullanıcıların erişebileceği halka açık, internet üzerinde yayında m3u linkleri organize edilecektir.

• Bu m3u listeleri platformda yayın yapılmadan, sadece kullanıcıların kendi oynatıcılarında kullanabilecekleri kaynak bağlantılar olarak sunulacaktır.
  • Hiçbir şekilde platform sunucularında içerik barındırılmayacak, oynatılmayacak veya dağıtılmayacaktır.

Kısacası: Biz yayını yapmayacağız, sadece yayının nerede olduğunu göstereceğiz.

💻 Teknik Formatı Nedir?

• Başlangıçta PWA (Progressive Web App) formatında çalışacak (yani hem web, hem mobil uyumlu).
  • Geliştirme sürecinde talep doğrultusunda Android APK olarak da hazırlanabilir.
  • Ancak APK olsa dahi yayın platformu olmayacak, sadece yukarıda bahsettiğimiz sosyal içerik + kaynak paylaşımı için bir arayüz sunacaktır.

🔐 Üyelik ve Gizlilik Konusu

• Platformda üyelik sistemi olacak ama kişisel veriler (TC, telefon vs.) asla talep edilmeyecek.
  • E-posta ile kayıt, kullanıcı adı ve isteğe bağlı profil resmi gibi basit bilgiler dışında hiçbir bilgi istenmeyecektir.
  • Kullanıcıların kişisel bilgileri forumda veya platformda paylaşması kesinlikle yasaktır ve açık şekilde uyarılacaktır.

💰 Ücretli mi?

Hayır, proje şu anda tamamen ücretsiz olacak şekilde planlanmıştır.
İleride sunucu maliyetleri için isteğe bağlı destek mekanizmaları (bağış gibi) entegre edilebilir. Ancak hiçbir içerik ücretli olarak satılmayacaktır.
@pablorate Kardesim Detaylı Bilgilendirme İcin Cok Saol Lakin Bu Proje Devamliligi İcin 5 Kanal Degistirmede Bir Reklamli Sekilde Olursa Bence Daha İyi Olur.Yinede Siz Bilirsiniz Tabiki.İnsallah Bu Projeniz Tutar Kardeşim.Simdiden Hayirli Olsun.Saygılarımla.

Geldiğiniz aşamayı merak etmiyor değilim, bir iletişim kurarsanız gerekli takıldığınız noktalar da destek sağlarım.

aynı bu proje gönülü ekip arkadaşları arıyoruz proje büyütmede kitle elde etmede yardımcı olacak
Hayırlı olsun tekrardan ama bence bi proje yapıyorsun illegal zaten forumda yasak ama telegram yada başka bir forumda paylaşma ilk yap sonra paylas ekip ihtiyacın var o zaman bu işi yapabilecek kişilere özelden ulaş böyle yap bunun tecrübesi çok sahibim benim arkadaşlarla yaptığım projeler gizli sonra paylaşırız yada tamamen gizli olur birkaç kişi ve bizim ekip kulllanır yada tamamen hiç kimse vermeyiz değişiyor projelerin çok iyi ama hemen paylaşma benden tavsiye

Saygılarımla

Bu projenin legal tarafı nasıl halledilecek bilmiyorum ama, ne daha önce ne de bundan sonra herhangi bir yayın platformu ile beraber çalışmadım, çalışmayı ya da herhangi bir projede yer almayı da düşünmüyorum.

Eskiden çok geliyordu, şu uygulama seninmiş ya da pek çok Sinetech kodlu Telegram kanalları vs. oldu ama tekrar altını çizeyim hiç birinde benim dahlim yoktur. Sadece bir kere Telegram kanalı açtık, kavga dövüş, küfür kıyamet yüzünden kendi isteğimle kapattım, gereksiz olduğunu düşündüğüm için de bir daha açmadım, zaten ağzımızın payını yeterince aldık kısacası :)

Ayrıca forumda Bein Sports içerikleri barındıran her türlü paylaşım yasaktır, eğer bu projede de varsa, paylaşımın kaldırılacağını da üzülerek söylemek zorundayım. Şimdilik ortada bir somut şey olmadığı için konu açık kalmaya devam edecektir.

Umarım güzel bir şey çıkar @pablorate . Başarılar dilerim.

Bu projenin legal tarafı nasıl halledilecek bilmiyorum ama ne daha önce ne de bundan sonra herhangi bir yayın platformu ile beraber çalışmadım, çalışmayı ya da projede yer almayı da düşünmüyorum.

Eskiden çok geliyordu, şu uygulama seninmiş, pek çok Sinetech kodlu Telegram kanalları vs. oldu ama tekrar altını çizeyim hiç birinde benim dahlim yoktur.

Ayrıca forumda Bein Spor içerikleri barındıran her türlü paylaşım yasaktır, eğer bu projede de varsa, paylaşımın kaldırılacağını da üzülerek söylemek zorundayım. Şimdilik ortada bir somut şey olmadığı için konu açıktır.

Forum eski haline döner inşallah ustam ben şunu anlamadım neden diğer forumlarda bu engel uyarı verilmemiş bize uyarı geldi bu hain kim inşallah çıkar ortalığa

Bu projenin legal tarafı nasıl halledilecek bilmiyorum ama, ne daha önce ne de bundan sonra herhangi bir yayın platformu ile beraber çalışmadım, çalışmayı ya da herhangi bir projede yer almayı da düşünmüyorum.

Eskiden çok geliyordu, şu uygulama seninmiş ya da pek çok Sinetech kodlu Telegram kanalları vs. oldu ama tekrar altını çizeyim hiç birinde benim dahlim yoktur. Sadece bir kere Telegram kanalı açtık, kavga dövüş, küfür kıyamet yüzünden kendi isteğimle kapattım, gereksiz olduğunu düşündüğüm için de bir daha açmadım, zaten ağzımızın payını yeterince aldık kısacası :)

Ayrıca forumda Bein Sports içerikleri barındıran her türlü paylaşım yasaktır, eğer bu projede de varsa, paylaşımın kaldırılacağını da üzülerek söylemek zorundayım. Şimdilik ortada bir somut şey olmadığı için konu açık kalmaya devam edecektir.

Merhaba, değerli yorumunuz ve hassasiyetiniz için teşekkür ederim.

Öncelikle, belirttiğiniz gibi benim geçmişte veya şu anda herhangi bir yayın platformu ile doğrudan bir iş birliğim veya bağlantım bulunmamaktadır. Bu projede de böyle bir durum söz konusu değildir ve bundan sonraki süreçte de olmayacaktır. Bahsettiğiniz Sinetech kodlu Telegram kanalları ve benzeri oluşumlarla herhangi bir ilgim olmadığını net olarak ifade etmek isterim.

Projede Bein Sports gibi içerikler barındıran yayın linklerinin paylaşımı konusu ise tamamen farklıdır. Şunu özellikle belirtmek isterim ki;

• Platformumuz kendi sunucularında içerik barındırmamakta, yayın yapmamakta ve doğrudan herhangi bir yayını iletmemektedir.
  • Sadece özel ve yetkili ekip tarafından, içinde Bein Sports gibi yayınlar olabilecek M3U linkleri paylaşılmaktadır.
  • Bu linkler halka açık değildir, tamamen özel, kapalı bir ortamda paylaşılır.
  • Ayrıca bu linklerin geçerlilik süresi 24 saat ile sınırlıdır, ardından yenilenmekte ya da kaldırılmaktadır.
  • Kullanıcılar bu linkleri sadece kendi cihazlarında ve kendi tercih ettikleri medya oynatıcılar aracılığıyla kullanmaktadır, platformumuz herhangi bir içerik sunmamaktadır.

Yani, platformumuz IPTV sunucusu ya da korsan yayın servisi değildir. Burada yapılan sadece kullanıcıların kendi kaynaklarını organize edip paylaşabilecekleri, sosyal etkileşim imkanlarıyla zenginleştirilmiş bir ortam sunmaktır.

Elbette, forum kuralları ve yasal mevzuat kapsamında, platformda veya forumda yasalara aykırı herhangi bir içerik veya paylaşım tespit edildiğinde gerekli müdahaleler yapılacak, paylaşımlar kaldırılacaktır.

Sonuç olarak, bu projede amaç; kullanıcıların kendi buldukları ve eriştikleri kaynakları güvenli, organize ve sosyal bir ortamda paylaşabilmelerini sağlamak ve bu süreçte yasal sınırlar içinde kalmaktır.

Güzel dilekleriniz için teşekkür eder, projeyi daha iyi hale getirmek için her türlü yapıcı eleştiriye açık olduğumuzu belirtmek isterim.

Saygılarımla.

Başlık bile bir heyecan uyandırdı.
Hadi hayırlısı emeklerinize sağlık
çok teknik bilgisi olan birisi değilim ama çorbada tuzumuz olacaksa her zaman memnuniyetle

Geri